2777
2789
عنوان

چ میکنید با تنهایی راه برای آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 45 پست
شما دیدتون این سبکه و همه رو به این دیدگاه میبینیدبله انسان خیلی چیز ها نیاز دارهولی وقتی به کمال بر ...

خب منم دنبال همچین کسی هستم دیگه😀 یکی ک اهل زندگی باشه. نگفتم ک حاضرم ب هر قیمتی با هرکسی شد ازدواج کنم. اگه اینجوری بودم ک تا الان ازدواج کرده بودم! ولی بالاخره ادم باید با چهارنفر اشنا بشه ک از بینشون یکی خوب در بیاد. مشکل اینه ک الان راه اشنایی واقعا پیدا نمیکنیم با اینکه تو جامعه هستیم ولی پیش نمیاد اصلا. من حتی این مشکل رو تو پسرا هم دیدم‌. طرف بهترین شغل و موقعیت رو داره تو شبکه های تجتماعی پست میزاره چطور میتونم یکیو برا خودم پیدا کنم؟ حالا من فک میکنم کلا واسه پسرا راحت تره چون اونا پبشنهاد دهنده هستن. ولی میخوام بگم ابن نشکل پارتنر پیدا کردن برای خییییییلی از هم نسلیا ما هست ک هرکدوممون ب نوعی موفق هستیم و در جامعه هستیم و ...

زندگی کردن فقط ازدواج نیستسنت قدیمی که حتما طرف باید ازدواج کنه الان من ۳۶ سالمه شکر خدا همه چیم دار ...

منم قصدم همینه. انگار اونا که شوهر کردن چه گلی به سر خودشون زدن همش مسولیت و مشکل. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چ راه هایی رو تا الان امتحان کردین؟؟؟

راهی امتحان نکردم تا الان دنبالش نبودم دیگع تازه امسال شاغل شدم تازه ب سرم زده شوهر کنم دیگه خسته شدم از تنهایی

با افتخار *معلم*

منم قصدم همینه. انگار اونا که شوهر کردن چه گلی به سر خودشون زدن همش مسولیت و مشکل.

دقیقا شما همینجا متهل هارو ببینین ۹۹ درصد مشکل دارن ۹۹ درصد مینالن

حالا نمیگیم مجردی هم خوبه ها ولی باز استرس و اضطراب کمتری داری

راهی امتحان نکردم تا الان دنبالش نبودم دیگع تازه امسال شاغل شدم تازه ب سرم زده شوهر کنم دیگه خسته شد ...

میتونم بپرسم چطوری معلم شدین؟؟؟ منم خیلی دوست دارم شغل ثابت داشته باشم. ولی خیلی ظرفیت کمی میگیرن برای هر شهر و استان. شما ارمون استخدامی دادین یا کنکور؟؟؟ چ مقطعی هستین؟

مرسی عزیزماگه ناراحت نمیشین میتونم بپرسم حقوق ابتدایی چقدره؟؟؟ به نظرن ارزششو داره ادم براش تلاش کنه ...

حقوقمون امسال شده ۱۵

حکمم ۱۵۸۰۰عه ولی خالص همون ۱۵

اره خوبه منم همسن توام.۲۷ سالگی تازه قبول شدم

با افتخار *معلم*

حقوقمون امسال شده ۱۵حکمم ۱۵۸۰۰عه ولی خالص همون ۱۵اره خوبه منم همسن توام.۲۷ سالگی تازه قبول شدم

مرسی ک بهم گفتی چون شنیده بودم حقوق ابتدایی خیلی کمه واسه همین اصن نمیخواستم براش تلاش کنم. با این حساب حقوف دبیری باید خیلی عالی باشه. 

برا ازمونش باید چ کتابایی خوند؟؟

فقط مشکلش اینه مجیطش زنونه ست باز پارتنر پیدا نمیشه🤣

مرسی ک بهم گفتی چون شنیده بودم حقوق ابتدایی خیلی کمه واسه همین اصن نمیخواستم براش تلاش کنم. با این ح ...

ن عزیزم ابتدایی بیشتر از دبیری هس .اونم یه ذره

من ک محیطم کلا مردونه س.چون مدرسه پسرونه.فقط ی همکار خانوم دارم

با افتخار *معلم*

مرسی ک بهم گفتی چون شنیده بودم حقوق ابتدایی خیلی کمه واسه همین اصن نمیخواستم براش تلاش کنم. با این ح ...

دفترچه پارسالو دانلود کن.کانال آزمونی ها تو تلگرام

و کانال آرامش تو ایتا عضو شو .منابع میذاره

با افتخار *معلم*