ضمنا تو جامعه هم هستم، شاغلم، تحصیلات دارم ولی باز هیچ کیسی سرراهم قرار نمیگیره. همه یا خیلی بزرگ ترن یا کوچیک ترن. یا مثلا تو ظاهرشون ی ایرادی هست (منظورم ایرادات الکی نیست)، یا ادمایین ک معلومه ب هیچی پایبند نیستن و من اصن تایپشون نیستم و ....
شما دیدتون این سبکه و همه رو به این دیدگاه میبینیدبله انسان خیلی چیز ها نیاز دارهولی وقتی به کمال بر ...
خب منم دنبال همچین کسی هستم دیگه😀 یکی ک اهل زندگی باشه. نگفتم ک حاضرم ب هر قیمتی با هرکسی شد ازدواج کنم. اگه اینجوری بودم ک تا الان ازدواج کرده بودم! ولی بالاخره ادم باید با چهارنفر اشنا بشه ک از بینشون یکی خوب در بیاد. مشکل اینه ک الان راه اشنایی واقعا پیدا نمیکنیم با اینکه تو جامعه هستیم ولی پیش نمیاد اصلا. من حتی این مشکل رو تو پسرا هم دیدم. طرف بهترین شغل و موقعیت رو داره تو شبکه های تجتماعی پست میزاره چطور میتونم یکیو برا خودم پیدا کنم؟ حالا من فک میکنم کلا واسه پسرا راحت تره چون اونا پبشنهاد دهنده هستن. ولی میخوام بگم ابن نشکل پارتنر پیدا کردن برای خییییییلی از هم نسلیا ما هست ک هرکدوممون ب نوعی موفق هستیم و در جامعه هستیم و ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راهی امتحان نکردم تا الان دنبالش نبودم دیگع تازه امسال شاغل شدم تازه ب سرم زده شوهر کنم دیگه خسته شد ...
میتونم بپرسم چطوری معلم شدین؟؟؟ منم خیلی دوست دارم شغل ثابت داشته باشم. ولی خیلی ظرفیت کمی میگیرن برای هر شهر و استان. شما ارمون استخدامی دادین یا کنکور؟؟؟ چ مقطعی هستین؟