2777
2789

من واقعا خسته شدم ودرمونده.  یه پولی دارم که بهم ارث رسیده .گفتم یکم بدم شوهرم بزار بانک یه مدت وام بگیره . از این طرف رفت یه جای داغونی رو رزور کرده بود که بریم مسافرت رفتیم اونجارو که من وبچه ها دیدیم حالمون بد شد گفتیم ما اینجا نمیتونیم کثیف وفلان رفت واسه یه شب هتل گرفت و ستوران وفلان .خلاصه تونگو هرچی پول خرج میکنه از همون پولی که من دادم . بعدکه رسیدیم خونه گفت بسه دیگ چند روز خوردی  خوابیدی پاشو اشپزی کن . گفتم حالا خوب از پول خودم خرج کردی منم میزاری گفت قرض قرار پس بدم . گفتم من اون پولو دادم وام بگیری . همشو پس بده نخواستم وام بگیری .عصبی شد گفت  مگه من مسخره توام .حیوان تواز حیوانم کم تری وفلان الاغی وازاین حرفا. اخرم گفت شماره کارت بفرست پولتو پس بدم

بفرس براش 

اخرشم بگو نمک نشناس

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نرفته پول شما رو خرج دوست و رفیقاش بکنه که! خرج شما و بچهات کرده ! بعد شما از حقوق و میزان دخل و خرج شوهرت خبر نداری؟ وقتی درخواست هتل خوب دادی باید یه ارزیابی توو ذهنت میکردی که خب مثلا الان شوهرم چقد پول توو کارتشه با احتساب اینکه پول منو برای وام میخواد بده.بعد متوجه میشدی پول توو کارتش نیس واسه هتل و میرفتی جای ارزون تر

عزیزم نرفته پول شما رو خرج دوست و رفیقاش بکنه که! خرج شما و بچهات کرده ! بعد شما از حقوق و میزان دخل ...

عزیرم من قبلا گفتم من این مدل مسافرت ودوست ندارم نمیام .ترجیح میدم خونه خودم باشم  .هی گفت نه توفلانی تو بهمانی . منم حرف خاصی نزدم .میگم چرا بامن طوری حرف میزنه که انگار بهش بدهکارم . حداقل با آرامش بگه نه با طلبکاری

شماره شبا میخاد

خب شبا بده

ولی دلخور نشو 

خودمون رو میدیم بهشون که اینجوری باهامون حرف بزنن

یه وقت کی بددهنه کلا ربطی به رو دادن ندادن ما نداره ولی بعضی حرفا رو ما رو میدیم

بعدم احتمالا خودتو توی سفر خیلی خوش نشون دادی که با خودش گفته این خوشی رو من براش فراهم کردم حالا باید جبران کنه برام 

نمیدونم واقعا باید چی کار کرد باهاشون 

من شوهرم اصلا رستوران نمیبرد 

چون خودشون رستوران نمیرفتن 

ولی ما زیاد میرفتیم .بعد ازدواج خیلی تلاش کردم که به این مرحله برسیم بعد یه بار مادرش برگشت گفت میخواستم یه دونه فیله سوخاری برا خودم بخرم گفته ۳۰ تومن منم دلم نیومده پول بدم اومدم خونه نون پنیر خوردم از اون به بعد باز شوهرم برگشت به تنظیمات کارخانه منت رستوران رفتنو سر من میذاشت با اینکه ما چهار نفریم و من از همه کمتر میخورم حتی نوشابه هم نمیخورم 

اگر تو مسافرت و تفریح خودمون رو خوش نشون ندیم دیگه نمیبرن اگه خوش باشیم متوقع میشن بهتره که اگه بعد سفر و تفریح حرفی هم زدن چیزی نگیم تا تفریح منوقف نشه و بازم ببرن بیشترم به خاطر بچه هامون 

مثلا دیشب من پریود بودم حالم بد بود شوهرم بچه ها رو هم نبرد دوچرخه سواری چون من نمیتونستم برم کمکش دلم برا بچه هام سوخت ولی واقعا نمیتونستم برم همش باید میرفتم دستشویی دردم داشتم 

ولی این بار برای شما سبب خیر شده که پولتو برگردونه