ضمنا تو جامعه هم هستم، شاغلم، تحصیلات دارم ولی باز هیچ کیسی سرراهم قرار نمیگیره. همه یا خیلی بزرگ ترن یا کوچیک ترن. یا مثلا تو ظاهرشون ی ایرادی هست (منظورم ایرادات الکی نیست)، یا ادمایین ک معلومه ب هیچی پایبند نیستن و من اصن تایپشون نیستم و ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا ی بار پیش مشاور رفته بودم بهم گفت برو کلاس بازیگری! که مثلا اونجا با کسی اشنا شم!!! خب ادمای اونجا اصلا تایپ من نیستن.
یا یکی همینجا گفته بود که مثلا ببین اگه ادم پولدار خوشت میاد هی برو ی کافه مدت ها، یا ی رستوران. بالاخره ی نفر ک اونم مدام میاد اونجا تورو میبینه و خودشم همینجوری ازدواج کرده بود. خب نمیشه واقعا من مداااااام خودمو تو ی خرج الگی بندازم تا شااااااید یکی پیدا شد.
زندگی کردن فقط ازدواج نیستسنت قدیمی که حتما طرف باید ازدواج کنه الان من ۳۶ سالمه شکر خدا همه چیم دار ...
شاید شما اینجوری خوشحالی ولی من نه. زندگی از ی جایی ب بعد برا ادم بی معنی و سخت میشه. در هرصورت موضوع تاپیکم الان این نیست که ازدواج خوبه یا نه. من تکلیفم مشخصه ک چی دوست دارم و چی میخوام. فقط برام پیش نمیاد