2777
2789
عنوان

بنظرتون با این شرایط با همسرم برم شهر دیگه برای کار یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 45 پست
اموالی نداره خواهر .یه ماشین داره به نام خودمه .اگه مالی داشت از بیکاری نمی‌رفت اونجا کار کنه

همون ماشینم دستش نده درهرحال باید تحت فشارش بزاری همنشینی با مردک مشروب خورخرابش میکنه پدردرنمیادازاین مرد برای بچه هات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین ک میگ بچه ها میبرم ک بیای یعنی دوستت دارهالانم شهر خودت نبسی درواقع شهر خانواده شوهرتییا برو پی ...

بله می‌دونم دوستم داره .حتی مادرم گفت اگه اونجا بهت سخت گذشت طلاق بگیر خودم همه جوره پشتت هستم چند روز بهم ریخته بود .کلا وقتی پیش خودم هست آدم قابل تحملی هست .فقط وقتی پیش این فامیلش هست منو میپیچونه دروغ میگه بهم .حتی شمارمو مسدود می‌کنه وقتی پیش اون هست بهش زنگ نزنم .این چیزها هست که دوست ندارم باهاش در ارتباط باشیم .شهری که الان هستیم دوره سالی یه بار شاید اون بیاد ببینیمش اون چند روز تحمل میکنم .اما اینکه برم اونجا و همیشه بخواد این شرایط باشه خیلی سخته تحملش برام

نمیتونی کار پیدا کنی براش؟ یا بگو بیا باهم ی کاری شروع کنیم.

بهش گفتم هر شهر دیگه ای بری خودم پا به پات کار میکنم .این مردک انگار مغزشو شست و شو داده .فعلا تا آخر مدارس هستم امید دارم اونجا بهش سخت بگذره و خودش منصرف شه

بگو بچه هارو ببر مگه میتونه بزرگشون کنه؟ مردها نمیتونن از پس بچه بربیان چون میدونه شما وابسته ب بچه ...

گفتم بهش حتی بچه ها رو هم ببری من نمیام .اول مهر میام که بیارم همین‌جا ثبت نام کنم مدرسه .آره بچه ها رو میخواد اهرم فشار برای من قرار بده .من اگه طرف مقابلش آدم حسابی باشه حرفی ندارم .ولی از طرف مقابل که میخواد باهاش کار کنه به شدت بیزارم و نسبت بهش انرژی منفی خیلی زیادی دارم در حدی که نفسم میگیره ببینمش

متاسفانه میدونم بعضی ها بی بند و بار هستن. طفلی بچه هاشون. فک نکنم توقع داشت باشه تو هم اونطوری باشی ...

نه اصلا میخواد من همینجوری که الان هستم باشم ولی اون خوشگذرونی با اون داشته باشه و من هم تحمل کنم و هیچی نگم .اصلا وقتی پیش خودم هست یه آدم دیگه است .با اون که هست یه آدم دیگه

بزرگترین اشتباه دوری زن و شوهر از هم هست

عزیزم اونجا هم که باشم بیشتر وقتش با اون آدم میگذره پیش من نیست .عید بعد از ده سال رفتیم اونجا .چهار روز من همش تنها بودم .شبا تا صبح پیش اونا بود .روزا هم همونجا می‌خوابید اصلا خبر نمی‌گرفت از من و بچه ها

اسی نمیدونم شرایطش دقیق ولییییی تهران اک غریب باشی واقعا سختت میشه بخصوص میگی شوهرت باز تنهات میزاره ...

حرف منم همینه .میگم اینجا هر چی هم سخت باشه من حداقل با محیط و شرایط آشنام .اونجا خیلی غریبم

عزیزم اونجا هم که باشم بیشتر وقتش با اون آدم میگذره پیش من نیست .عید بعد از ده سال رفتیم اونجا .چهار ...

خوب عزیزم شما اشتباه کردی از روز اول اجازه دادی شبا بیرون بخوابه الان کارت سخت شده برو پیش شوهرت بمون شبا اگر نیومد بگو اینجا شهر خودمون نیست غریبه می‌ترسیم منو بچها با یه بهونه و زبونی شبا بکشونش خونه

من خودم همین نظر رو دارم چون اونجا هم باشم اون از من اصلا حساب نمیبره و بلکه صد برابر رفتارش بدتره . ...

تو هم کودتا کن بگو ببر. به دو روز نکشییده به غلط کردن میافته ـاونجا کسی رو نداره که بچه هارو بندازه گردنش.. کوتاه نیا. ت الانم خیلی کوتاه اومدی یعنی چی هر کاری دلش میخواد  انجام میده تو هم فقط نقش کلفت خونه و سرآشپز  و پرستار بچه براش داری

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خوب عزیزم شما اشتباه کردی از روز اول اجازه دادی شبا بیرون بخوابه الان کارت سخت شده برو پیش شوهرت بمو ...

اونجا که بودیم مثلا می‌گفت میرم ماشین بنزین بزنم الان میام .بعد می‌رفت و گوشیو خاموش میکرد .روز بعد ساعت 5بعد از ظهر پیدا میشد.من چطور می‌تونستم جلوشو بگیرم