2777
2789
عنوان

چندشب پیش

237 بازدید | 23 پست

یه تاپیک زدم درباره اینکه باردارم و نی نیم دختره لطفا اسم شیک بهم پیشنهاد بدین کسی تاپیکمو جواب نداد حالا یه تاپیک پر بازدید از یه کاربر دیدم که مثل من خواسته بود بهش پیشنهاد اسم دختر بدن تا نزدیک 100 صفحه هم رفته جلو بعد تاپیکا قبلیش رو‌بخونی میبینی به زور 6 هفته ش هست هنوز سونو تشکیل قلبم نرفته بماند که از کجا معلوم دختر باشه یا حتا ممکنه خدایی نکرده قلبشم تشکیل نشه خلاصه خواستم بگم زحمت میکشین نظر میدین یه نگاه به تاپیکا قبلی طرفم بکنید که وقت و انرژیتون رو الکی تلف  نکرده باشین با تشکر از علمایه عزیز  😬😁

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نَوا،هلن،اِلا،پناه،مهتا،مهلا،سودا،

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید
😂😂😂😂سوین معنی قشنگی داره نیلای قشنگه یعنی آبیه دریا

ممنون خواهر حالا که زحمت کشیدی نظر دادی ، نظرت درباره اسم هانا چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
نَوا،هلن،اِلا،پناه،مهتا،مهلا،سودا،

ممنون عزیزم لطف کردی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نیلای خیلی قشنگه

آ خواهر خیلی قشنگه ولی ما بختیاری هستیم از همین اسم قشنگ یه کلمه زشت به اسم سیلا (که در زبان ما به اسم سوراخ ) هست میسازن و دخترمو مسخره 😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگه 😍معنیش چیه عزیز دلم

امید ، پناه ، دادخواهی ، فریاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لنا دلانا

ممنون عزیزم لطف کردی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40