2777
2789
عنوان

شهر شما هوا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 135 پست
روزا به ۵۶درجه هم میرسه

وایییی

خوزستانی؟

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک  https://abzarek.ir/service-p/msg/2160136

بیشتر ببینید
وااای نمیدونی چه هوای خوبیه پنجره رو باز کردم خنکههه پتو هم زدم روم ولی بازم سردمه

وای ارههههه کدوم شهرین

معتقد به ناسیونالیسم و آپارتاد و مقداری فاشیسم (دروغ میگم خیلی فاشیسم) با زندگی ای سراسر تنذ🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمممممم 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید
خوشبحالتون اینجا خوزستان جهنمممممه جهنم بعدش فکر کن برقا هم میرن میمونیم بدون کولر با بادبزن خودمون ...

وای به خدا خیلی سخته کاش حداقل برق شمارو نبرن

معتقد به ناسیونالیسم و آپارتاد و مقداری فاشیسم (دروغ میگم خیلی فاشیسم) با زندگی ای سراسر تنذ🤡