2777
2789
عنوان

شهر شما هوا چطوره

1035 بازدید | 135 پست

اینجا سردهههه یه هوای باحالیه ادم عشق میکنه

معتقد به ناسیونالیسم و آپارتاد و مقداری فاشیسم (دروغ میگم خیلی فاشیسم) با زندگی ای سراسر تنذ🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک  https://abzarek.ir/service-p/msg/2160136

بیشتر ببینید

کرجم سرده

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بیشتر ببینید
جهنمممممممامروز رفتم بیرون ماشین دمای بیرون زده بود ۵۶ خوزستان

وایییی

۵۶ درجه خیلییی گرمه

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک  https://abzarek.ir/service-p/msg/2160136

بیشتر ببینید