2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 59 پست

سازمان تبلیغات شهر ما کلاس هوش مصنوعی گذاشته بود،خیلی خوب بود

۱ جلسه بود البته ولی اونایی که بودن میگفتن کاش بازم بذارید حتی اگه پولی باشه میایم،انگار میخوایم بریم جای دیگه آموزش ببینیم،میایم اینجا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بیشتر ببینید
سی بی تی باید با متد جدید آموزش داده بشه و همه نمیفهمن ،مساجد باید محلی بشه برا آرامش مردم مجله ،ی ج ...

منظورتونو از متد جدید متوجه نشدم، چون سی بی تی متد ثابتی داره.

و اینکه بله مسجد باید محل اجتماع باشه

ولی بازم متوجه نشدم گفتین از لحاظ مذهبی نه، یعنی چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما فکر کن خانومی با شوهرش بحث میکنه ،اولین حایی که به نظرش میاد آروم بشه مسجد ،میره و مشاوره میشه ،بدون اینکه به کسی چیزی بگه چون خیلیها میترسن از مشاوره رفتن ،

سازمان تبلیغات شهر ما کلاس هوش مصنوعی گذاشته بود،خیلی خوب بود۱ جلسه بود البته ولی اونایی که بودن میگ ...

این هوش مصنوعی خیلی باب شده، من خودم تابحال شرکت نکردم، فکر کنم اگر مساله ی به این جدیدی بیاد از طریق مسجد با آموزش درست مطرح بشه خیلی عالیه

منظورم اینه که با مذهب و احادیث و اینها قاطی نشه ،

اصلا ممکن نیست که قاطی بشه 

ولی حالا یه چیز جالب براتون تعریف کنم من کلاس فیلمنتمه که می رفتم خب به سفر قهرمانی یاد میدادن، یه قسمتی از این سفر مرحله ی شکم نهنگ هست که مربوط به داستان حضرت یونسه، یعنی در تمام دنیا ثابته، بعد من دقت کردم ما غیر ازین کهن الگو، کهن الگکهای استاد (حضرت خضر و موسی) و بسیارب از کهن الگوهای دیگه رو در داستانهای قرآنی داریم، بعد یه سخنرانی گوش دادم درمورد سوره ی قصص

باورتون نمیشه چقدر جالب بود

من مطمئنم توی قرآن کهن الگوهای جدید وجود داره که هنکز کشف نشده

این هوش مصنوعی خیلی باب شده، من خودم تابحال شرکت نکردم، فکر کنم اگر مساله ی به این جدیدی بیاد از طری ...

باز خواستی میتونی با سازمان تبلیغات،اداره اوقاف و سپاه یا پایگاه بسیج  و هیئت امنای مسجد صحبت کنی و ازشون بخوای هزینه کلاس رو بدن و استاد دعوت کنید بیاد

البته نمیشه گفت آدم ها زیاد میشن تو مسجد ولی شاید یه تاثیری داشته باشه

خیلی ها دیگه آنقدر تو مجازی هستن،وقت نمیشه حقیقی خدمت برسن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بیشتر ببینید

اگه هیئت امنا یا امام جماعت باهاتون همکاری میکنه ی گروه مسجدی تو مجازی به نام مسجدتون تشکیل بدید .گروه مختص بانوان باشه .و با هماهنگی امام جماعت ی اردوی چند ساعته داخل مسجد ترتیب بدید .مساجد اطراف خونه ی ما اینکارو میکنن و پر از جوون و شادابه مسجدمون .

تو ی روز شلوغ و مناسبتی  تو مسجد اعلام کنید و به گروه اضافه کنید .

تو همون اردو کوچک و برگ رو جذب کنید برای همکاری .

آدما دوست دارن مهارتاشون دیده بشه .ازشون استفاده کنید .

ی کمد جایزه های کوچک تهیه کنید و به دخترایی که مکلف شدن یا حتی کمی کوچکتر یا بزرگتر که میان مسجد و نماز میخونن روی کاغذ برچسب و مهر بزنید و بگید این میزان بشه جایزه کمد  بهتون تعلق می گیره .

اینا کارایی هست که تو مسجد محل ما انجام میشه و بسیار تاثیرگذار بوده .

باز خواستی میتونی با سازمان تبلیغات،اداره اوقاف و سپاه یا پایگاه بسیج و هیئت امنای مسجد صحبت کنی و ...

بله باید برم باهاشون صحبت کنم 

امیدوارم آدمهای دغدغه مند توشون پیدا کنم ✌️

اگه هیئت امنا یا امام جماعت باهاتون همکاری میکنه ی گروه مسجدی تو مجازی به نام مسجدتون تشکیل بدید .گر ...

مرررسی 

از پیشنهاداتون اسکرین گرفتم 

متاسفانه توی مسجدمون خودمم و خودم

یعنی از لحاظ سنی میگم

توی برناممه برم مساجد فعال گزارش تهیه کنم ایده بگیرم