2777
2789
عنوان

کبودی بدن دیه داره یه پسر تو مدرسه زده پسرم بدنش کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 68 پست
منم همین بهس گفتم دلیلی هم نگفته زدنش فکر کنم همین بوده اینم دیروز از جمام تومد بیرون دیدم

عزیزم زدن که دلیل نمی‌خواد این مدارس پسرونه خیلی ببخشید یه سری هاشون مثل سگ بی دلیل پاچه میگیرن باید بلد باشم از خودشون دفاع کنن 

چند سالشه پسرت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرفتی مدرسه مدیر و ناظم و اون پسره داد و بیداد میکردی بعد میرفتی اداره میگفتی میرم قانونی شکایت میک ...

آخه به شوهرم گفتم فقط سرش تکون داد اصلا حرفی نزد  فقط که سر پسرم داد زدم که شدی کتک خور مردم گفت بزار کتک بخوره که دفعه دیگه یاد بگیر ه از خودش دفاع کنه 

به نظرم برو مدرسهدرسته هر دفعه نمیشه رفت ولی به بچت اعتماد به نفس میدی که پشتش هستی

یکبارم اول سال رفتم یه پسر تو سرویس اذیتش میکرد دست میکرد تو چشمش گردنش فشار میداد خفش میکرد والا خجالت میکشم.. خودش میگه حالا میرم به مدیر میگم امروز

آخه به شوهرم گفتم فقط سرش تکون داد اصلا حرفی نزد فقط که سر پسرم داد زدم که شدی کتک خور مردم گفت بزا ...

وا بلند بشین برین مدرسه خودت و شوهرت چ وضعشه 

مگه جند تا بچه داری؟؟

چرا غیر دولتی خوب ننوشتیش⁉️ بیشتر مراقبن

وا بلند بشین برین مدرسه خودت و شوهرت چ وضعشه مگه جند تا بچه داری؟؟چرا غیر دولتی خوب ننوشتیش⁉️ بیشتر ...

انتفافا گذاشتمش غیر دولتی... امسال خیلی بچه های جدید اومدن همشونم وحشی

دوستان منم پسرم ۴ سالشه دختر جاری دو سال بزرگتر ، بزور وسایل پسرم ازش میگیره وقتی نیستم با سیلی میزن ...

اخ‌ آخ چقدر شبیه منی 

تابستون دختر جاریم بیچاره مون کرد ،این با جنگ روانی اعصاب پسرمو خراب میکرد،پسرم اون دوره خیلی پرخاشگر و غیر قابل کنترل شده بود 

تاپیکش هست مدافعان حقوق متهمم هم کردن 😂اومدم در دل کنم چیزی هم بدهکار شدم

انتفافا گذاشتمش غیر دولتی... امسال خیلی بچه های جدید اومدن همشونم وحشی

عجیبه، غیر دولتی بیشتر مراقبن که ، چند تومن شهریه گرفت؟

برو مدرسه خودت و شوهرت حتما ، پیاز داغش زیاد کن 

به نظرم اتفاقا باید همچین بچه ای مواخذه بشه که بار آخرش بشه استارتر میگه بچش گفته اگه حرف میزدم بیشت ...

چون به روش دیدن 

من تو مدارس بودم بچه ای که بدونن از خودش دفاع می‌کنه اصلا نزدیکش نمیشن ولی بچه‌ای که بدونن نمیتونه دفاع کنه هر طرف بره میزنن تو سرش

عجیبه، غیر دولتی بیشتر مراقبن که ، چند تومن شهریه گرفت؟برو مدرسه خودت و شوهرت حتما ، پیاز داغش زیاد ...

اونبار رفتم یه پسره بود تو سرویس خیلی اذیتش میکرد هر دفعه که میومد خونه پسرم گریه که دوباره زدتم رفتم مدرسه اون پسره که میگفت من نزدم مدیرم که از پسرم میپرسید زدتت ساکت ساکت وایساده بود حرف نمیزد مدیرم میگفت این که میگه نزدم پسرتم که حرف نمیزنه ینگرو یخ شدم  دیکه پیام سرویسشون نشون دادم که گفته بود بچه هاهم دیگه میزنن

اخ‌ آخ چقدر شبیه منی تابستون دختر جاریم بیچاره مون کرد ،این با جنگ روانی اعصاب پسرمو خراب میکرد،پسرم ...

دقیقا اینم با سلیطه بازی حق به خودش میده موندم چیکار کنم