میگه داشتم میدوییدم خوردم زمین بعد این پسره تا میشد با لگد زدتم به قصد کشت دوروز پیش زدتش من دیروز رفت حمام دیدم پاش کبود کرده اندازه کف دست میخواستم برم به مدیرربگم ترسشون بدم بگم میرم پزشک قانونی تو رون پاش نزدیک اندام تناسلیش هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میرفتی مدرسه مدیر و ناظم و اون پسره داد و بیداد میکردی بعد میرفتی اداره میگفتی میرم قانونی شکایت میک ...
آخه به شوهرم گفتم فقط سرش تکون داد اصلا حرفی نزد فقط که سر پسرم داد زدم که شدی کتک خور مردم گفت بزار کتک بخوره که دفعه دیگه یاد بگیر ه از خودش دفاع کنه
عجیبه، غیر دولتی بیشتر مراقبن که ، چند تومن شهریه گرفت؟برو مدرسه خودت و شوهرت حتما ، پیاز داغش زیاد ...
اونبار رفتم یه پسره بود تو سرویس خیلی اذیتش میکرد هر دفعه که میومد خونه پسرم گریه که دوباره زدتم رفتم مدرسه اون پسره که میگفت من نزدم مدیرم که از پسرم میپرسید زدتت ساکت ساکت وایساده بود حرف نمیزد مدیرم میگفت این که میگه نزدم پسرتم که حرف نمیزنه ینگرو یخ شدم دیکه پیام سرویسشون نشون دادم که گفته بود بچه هاهم دیگه میزنن