2777
2789
عنوان

خواستگاری که همش از مسائل جنسی حرف میزنه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 11229 بازدید | 240 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تصمیمت چیه

نمیدونم ، خیلی می ترسم ، شناختم هنوز کامل نشده ، هر بار سوال های جور واجور میپرسم ، خب راست و دروغش رو نمیدونم ، ولی جواب قانع کننده میگه .

ولی اینکه درباره مسائل ج نسی حرف میزنه به نظرمن ایرادی نداره ، همه میدونن مردا اصل ازدواج برای اینه ، اگر نه یه لقمه نون که خودشون میتونن بخرند و بخورن 

خدایا شکرت.
لطفا قبول نكن. اين ادم تاوقتي همينجور مقايسه ميكنه يه ادم بااعصاب فولادي ميخاد كه قبولش كنه. زندگی د ...

تو  مسئله جنسی فقط روز اول مقایسه کرد.  دفعات بعد خودم متوجه شدم که چون تو قبلی به خواسته هاش نرسیده ، براش مهم شده ‌ ولی خب واقعا ترس داره 

خدایا شکرت.
وااایی 😂😂 😂 😂 😂

منظورم شستن صورت بود هااااااااااااااااا😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🥰

منفی نگیری😁😁😁😁😁😄😄😄

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

منظورم شستن صورت بود هااااااااااااااااا😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🥰منفی نگیری😁😁😁😁😁😄😄😄

بله بله 😂😂😂😂😂

دنبال حمایت هیچکس نیستیم اسپانسر ما خداست💚. 💍❤️متاهل و متعهد 💍❤️

بله بله 😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈گفتم فکرت منفی نره.زشته بچه هست داخل سایت.

همون صورت

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

کار خوبی کردی بهش جواب رد دادیاکثر مردای طلاقی میگن زندگیمون سرد بوده😐 یکی نیست بگه آقایون طلاقیِ گ ...

ولی خداییش ادم بدی نبود خانواده م خیلی مخالفت کردن هی گفتن نه مخصوصا بابام ولی بی نهایت دست و دلباز و خوش برخورد 

نمیدونم ، خیلی می ترسم ، شناختم هنوز کامل نشده ، هر بار سوال های جور واجور میپرسم ، خب راست و دروغش ...

دقیقا من مشکلم اینه ک این آقا گفتع تا قطعی نشه به خانوادم نمیگم 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈گفتم فکرت منفی نره.زشته بچه هست داخل سایت.همون صورت

آره موافقم تازه دستم با صابون میشورن 😂🤣

دنبال حمایت هیچکس نیستیم اسپانسر ما خداست💚. 💍❤️متاهل و متعهد 💍❤️