2777
2789
عنوان

خواستگاری که همش از مسائل جنسی حرف میزنه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 11267 بازدید | 240 پست
اگر خواستگار سنتیه خب این مسائل براش خیلی مهم تره داره مطرح میکنه خوبم هست تو بیشتر ازش میفهمی اما ا ...

معرف داشتیم به نظرتون بعد چندبار حرف زدن بهش بگم با خانوادش بیاد؟

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا ، اینم این جوریه. هر بار صحبت کنیم ، بلخره حرف اینجوری زده میشه .تا الان که من حس میکنم تو زن ...

شما تصمیمت چیه

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

معرف داشتیم به نظرتون بعد چندبار حرف زدن بهش بگم با خانوادش بیاد؟

پس سنتیه اره بگو بیاد باهاش حرف بزن حضوری و توام ارم اروم سوالهای ذهنتو ازش بپرس همینی ک اینجا گفتی ... 

اخه دیگه جدا شده بودن ولی میگفت محبت و مهری در کار نبود من زندگی سرد نمیخواستم و اینکه بقول خودشون س ...

کار خوبی کردی بهش جواب رد دادی

اکثر مردای طلاقی میگن زندگیمون سرد بوده😐 یکی نیست بگه آقایون طلاقیِ گرم مزاج انقد فکرتون درگیر اون رابطس که سیرنمیشین یکم افکارتونو در جهات دیگه بکار بگیرین

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اورا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

ببخشید همون سواستفادە منظورم بود سربسته گفتم چون ادما هزااااارجورشخصيت داخلشون پیدامیشه ویکی اینکه ب ...

چه جوری حرف بزنم چیا بگم که بفهمم قصدش چیه

یه خواستگار اینجوری منم دارم ، چون ازدواج قبلی داشته و مشکل اصلی هم همین بوده ، اول این رو مطرح کرد ...

لطفا قبول نكن. اين ادم تاوقتي همينجور مقايسه ميكنه يه ادم بااعصاب فولادي ميخاد كه قبولش كنه. زندگی دونفر که میخاد شروع بشه باندازە کافی خوان های جورواجور دارە دیگه مقایسه باشریک زندگی قبلی هم بش اضافه بشه مگه خدا بداد اون زن برسه

واا اینو با دیدن ظاهری بدن حتی با پوشش مناسب از روی دیدن دستت هم متوجه میشه😑😑

اتفاقا اشتباه میکنید مثلا دستها و صورت من غلط انداز هست هرکی ببینه فک میکنه من لاغرم

پس فکر کنم خواستکار این دفعه ی منم واسه همین رفت 🤣البته واسه من بعدش پرسید که یعنی تو اون مسائل هم ...

ازین خواستگارها زیاد هست ولی اونیکه قصدش ازدواج باشه بنظرم تلاش میکنه یه راهی پیدا کنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
خخخخ سعی کن شوهر سرد بگیرییی گرم باشه روزی چند بار میخواد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اون باید بیاد بگیره

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

خوب یه بار راجع بهش حرف بزنین دیگه تموم شه بره طوریکه متوجه بعضی مسائل بشین ولی اگه باز ادامه داد یع ...

فکر خوبیه همینکار رو میکنم

یه بار یه پسری پرسید شما گرمی یا سرد منم که واقعا تعطیل بودم گفتم من سردی خیلی دوست دارم عاشق ترشیم ...

👍😂

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اورا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

دقیقا من اصلا روم نمیشد یه کلمه راحع به این مساله حرف بزنم

خیلی زشته تو خواستگاری اونم وقتی دارن تازه آشنا میشن این حرفا باز نامزدی ی چیزی 

دنبال حمایت هیچکس نیستیم اسپانسر ما خداست💚. 💍❤️متاهل و متعهد 💍❤️