2777
2789
عنوان

خواستگاری که همش از مسائل جنسی حرف میزنه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 11267 بازدید | 240 پست
خو هر دفعه میگه یعنی اصرار داره ک همیشه یه حرفی از اون مسایل باشه توش

مثلا ازم پرسید استخونی هستی یا نه

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای فقط پسره چجوری روش میشه 😂😂😂

😁😁🤣🤣🤣 رو نمیخواد. خوراکش یه صابون وآب هست😆😆😆

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

چه منظوری؟

ببخشید همون سواستفادە منظورم بود سربسته گفتم چون ادما هزااااارجورشخصيت داخلشون پیدامیشه ویکی اینکه باجودیکه معرفم معرفی کردە باز بلدباشه چجور بحاشیه ببرە. 

قطعا عادي نبوده انقد كشيده حرفوبه اونسمت كه شماروهم حساس كرده وحس يه زن دروغ نميگه. اینم بدنیس یبار درموردش حرف بزنید تابفهمید نیتش واقعا برااینه که بعدبمشکل نخورید یاچیزدیگس.  خودتون حتما بش پی میبرید

توی جلسات اول مطرح کردن این موضوع جالب به نظر نمیاد اما در جلسات سه به بعد به نظر در حد نرمال یک صحب ...

همون جلسه اول گفت به نظرم شما آدم گرمی میاین

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهمالّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خخخخخ ماشالله چه شوهری خخخخ شوهر منم دیونم کرده خستم کردهههه

من ک شوهر ندارم😆😆😆😅😅شوهر آینده گفتم.

الهی فدام بشه😅🤣🤣🤣🤣😇😉😄🙃

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

مثلا ازم پرسید استخونی هستی یا نه

خوب یه بار راجع بهش حرف بزنین دیگه تموم شه بره طوریکه متوجه بعضی مسائل بشین 

ولی اگه باز ادامه داد یعنی تنش میخاره 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
یه بار یه پسری پرسید شما گرمی یا سرد منم که واقعا تعطیل بودم گفتم من سردی خیلی دوست دارم عاشق ترشیم ...

پس فکر کنم خواستکار این دفعه ی منم واسه همین رفت 🤣البته واسه من بعدش پرسید که یعنی تو اون مسائل هم سرد هستی که من بعدش گفتم نه و نرمالم و کلا سعی کردم توجیهش کنم. اونم گفت اوکی سوءتفاهم برطرف شد ولی بازم پیگیر نشد 🤣البته که نظر منم منفی بود

خب جلسه چندم صحبت کرده در مورد رابطه؟زیاد حرف میزنه؟چون خانواده هاتون نمیدونن شاید فقط بهت درخواست ر ...

بعد چند جلسه بگم خانوادش بیاد ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اسی صلوات وسط این مدل تاپیکت😁

نه سماجت نداره ولی هر دفعه حرف میزنیم ی چیزی میگه

دقیقا ، اینم این جوریه.  هر بار صحبت کنیم ، بلخره حرف اینجوری زده میشه .

تا الان که من حس میکنم تو زندگی قبلی شون اصلا زندگی نکردن 

خدایا شکرت.