2777
2789

تو تاپیک های قبلیم هست گفتم چیا به سرم اومده ، دیروز اومد دنبالم گفت پاشو بریم خونه منم گفتم من یک ماهه تو دادگاه پاسگاه هستم مهریمو گذاشتم اجرا اون همه خرج کردم الان پاشم باهات هلک هلک راه بیفتم برم بازم زندگی کنم؟ گفتم حق طلاق به اضافه ماشینو بزن به نامم منم برگردم ، برگشت گفت نهههه من همچین کاری نمیکنم و فلان منم گفتم تو چه حق طلاق بدی چه ندی من مدارکم برای طلاق کافیه ماه بعد هم میشه شیش ماه که تو به من نفقه ندادی از حسابت برام پول واریز نشده و من از طریق عُسر و حرج راحت طلاق میگیرم پس بسلامت 

دیشب پیام داده که مهریتو ببخش منم حق طلاق بدم 

آخه چیزی هم نداره یدونه ماشین داره ۷۰ میلیون پول پیش داره و ۲۰۰ میلیون پس انداز داره که میخواد بده واسه قسط و اینا ، تو اداره ثبت بهم گفتن این هیچی برای توقیف نداره ولی من به شوهرم گفتم ماشینتو همه چیزتو توقیف کردم امروز فردا حسابت هم مسدود میشه ، حالا به نظر شما مهریمو ببخشم ؟ یا مقاومت کنم ؟

بابام میگه این یارو هیچی نداره مهریه بده اگه شد ببخش حق طلاق بگیر حداقل بی دردسر از شرش خلاص بشی 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مثلا حق طلاق نون میشه واست یا آب

انقد آدم وحشیه که پیشش امنیت جانی ندارم 

از اون گذشته هیچی نداره مهریه بده 

ولی خب اگه حق طلاق داشته باشم حداقل دیگه اذیت نمیکنه و راحت ازش جدا میشم 

اگه باز چیزی داشت میگفتم مهریمو نبخشم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق طلاق اینطوریه که امروز میری پیش وکیل و هزینه میدی

نهایتا 20 روز تا یه ماه بعد تو جدا شدی بدون اینکه حتی طرف رو ببینی

من مهریه مو بخشیدم و جاش حق طلاق گرفتم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

خوب همون سالی ی سکه ک براش ببرن هم خیلی میشه

چرا راحت بزاری زندگیت نابود بشه

اون از ترس مهریه‌ست اگه بخواد ی ذره اخلاقش باهات خوب باشه

اگه مهریه نداشته باشی زندگی رو برات جهنم می.کنه

بر فرضم با همدیگه هم خوب شدید، سال دیگه ک وضعش خوب شد خونه خرید یا ملک و املاک بهم زد

راحت می‌تونه ولت کنه و زندگی ک کلی ب خاطرش قناعت کردی یکی دیگه صاحبش میشه 

تو که کارای طلاق رو پیش بردی دیگه چرا بهش امتیاز بدی؟مهریه رو قسط بندی کنند باید بده نه بنظرم این کا ...

آره عزیزم ولی تو این جامعه ی ضد زن هرروز یه چیز میگن 

شوهرم یه ماشین داره به نامش ، بین ۲۵ تا ۳۰ تومن حقوق داره ، ۲۰۰ تومن پس انداز داره ، ۷۰ میلیون هم پول پیش خونه داره 

با این حال تو اداره ثبت بهم گفتن نه اونا رو نمیتونی بگیری ، گفتن الان چون سکه گرون شده با مردا راه میان 

گفت زندان هم برداشته شده یعنی حتی اگه پیش پرداخت هم نداشته باشه نمیره زندان 

بخاطر همین میگم الکی نشستم اینجا ، معلوم نیست چقد طول بکشه 

آره عزیزم ولی تو این جامعه ی ضد زن هرروز یه چیز میگن شوهرم یه ماشین داره به نامش ، بین ۲۵ تا ۳۰ تومن ...

مهریه‌ت چقدره،؟

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
حق طلاق اینطوریه که امروز میری پیش وکیل و هزینه میدینهایتا 20 روز تا یه ماه بعد تو جدا شدی بدون اینک ...

منم میگم وقتی طرف هیچی نداره دلمو به چی خوش کنم؟

بازم اگه همه چی داشت میگفتم داره که بده دیگه 

بخدا تو اداره ثبت حتی ماشینشم توقیف نکردن ، میگن قانون جدید اومده هرکی یدونه ماشین داشته باشه توقیف نمیشه یا مثلاً یدونه خونه داشته باشه توقیف نمیشه 

از این به بعد هرکی بتونه از آدمی که هیچی نداره مهریه بگیره شاهکار کرده بخدا چون به این راحتی نیست 

منم میگم وقتی طرف هیچی نداره دلمو به چی خوش کنم؟بازم اگه همه چی داشت میگفتم داره که بده دیگه بخدا تو ...

چون حقوق داره از حقوقش قسط بندی می‌کنن

نفقه این چند ماه رو یکجا موظفه بده

حداقل بزار ی پولی از دست بده، خودش اصرار ک بیا طلاقت بدم

منم میگم وقتی طرف هیچی نداره دلمو به چی خوش کنم؟بازم اگه همه چی داشت میگفتم داره که بده دیگه بخدا تو ...

از داراش هم نمیشه گرفت والا

مملکت ما کلا قانون پشت مرداست

یارو میلیاردره سه ماه یبار یدونه سکه گفتن بده

که اونم نمیده

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟