2777
2789
عنوان

خانما شوهرم میگه مهریه رو ببخش حق طلاق بدم بهت قبول کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 87 پست
خوب همون سالی ی سکه ک براش ببرن هم خیلی میشهچرا راحت بزاری زندگیت نابود بشهاون از ترس مهریه‌ست اگه ب ...

ای خواهر کاش همینجوری که تو میگی بود 

به والله من یک ماهه دارم میرم دادگاه و پاسگاه و اداره ثبت بهم میگن هیچی دستتو نمیگیره 

میگن قانون جدید اومده با مردا راه میان بخاطر اینکه سکه گرون شده 

منم میگم وقتی زندگیم به ته رسیده حداقل حق طلاق بگیرم بی دردسر جداشم دیگه نیاد برای اذیت کردن بگه من طلاق نمیدم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

۲۱۴ تا

۱۱۰ حسابش کن وقتی اموالی نداره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق ارزشی نداره.

بوقتش داره

دیدی مردایی که خون به جگر زن میکنن ولی تهشم طلاقش نمیدن

حتی کتک هم میزنه ها

ولی بازم دادگاه به زنه میگه برو بساز باهاش

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

وقتی  میگید چیزی نداره پس بیخیال مهریه وقتی نداره خب!

همون حق طلاقو بگیر تموم

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
از داراش هم نمیشه گرفت والامملکت ما کلا قانون پشت مرداستیارو میلیاردره سه ماه یبار یدونه سکه گفتن بد ...

آره بخدا 

اونجا یه مرده اومده بود میگفت من همه چی دارم ولی میخوام اعسار بزنم و هیچی به زنم ندم 

نمیدونم اعسار چیه ولی هرچیه یارو گفت آره میتونی این کارو کنی 

قانون همیشه پشت مرداست ، زنا فقط عمرشون تو دادگاه میگذره و تهشم باید بیفتن به پای مردا که بیا طلاقم بده 

۱۱۰ حسابش کن وقتی اموالی نداره

14

سقفش اومده تا 14 سکه و اینکه زندان دیگه نمیرن مردا به جاش پابند الکترونیکی میبندن به پاشون اینجوری که توی یه چنل دیدم😐

من اینجا دنبال تجربیات افراد باتجربه هستم نه حرفای هیجانی و هورمونی...پس خواهشاااا نظر نده اگه زیر 18 سالته

آره عزیزم ولی تو این جامعه ی ضد زن هرروز یه چیز میگن شوهرم یه ماشین داره به نامش ، بین ۲۵ تا ۳۰ تومن ...

اداره ثبت بیخود گفته،اولین چیزی که توقیف میشه ماشینه.حتی پول پیش خونه و حساب های بانکی .بچه داری؟

بوقتش دارهدیدی مردایی که خون به جگر زن میکنن ولی تهشم طلاقش نمیدنحتی کتک هم میزنه هاولی بازم دادگاه ...

اتفاقا مال من زده انگشت شست دست چپم شکسته رفتم شکایت و اینا کردم 

تو کلانتری ماموره علنا تو روم گفت لابد یه کاری کردی که گرفته زده دیگه مگه بی دلیل آدمو میزنن؟😏

کارمنده؟ 

لااقل جلو حقوقشو بگیر

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
14سقفش اومده تا 14 سکه و اینکه زندان دیگه نمیرن مردا به جاش پابند الکترونیکی میبندن به پاشون اینجوری ...

یا خدا اینو کی تصویب کردن دیگه،از بس راه به راه ملت طلتق میگرن از هم اینطوری کردن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید
اداره ثبت بیخود گفته،اولین چیزی که توقیف میشه ماشینه.حتی پول پیش خونه و حساب های بانکی .بچه داری؟

بله دارم ۸ سالشه 

زد تو سیستم یه برگه درآورد داخلش نوشته بود اموال قابل توقیف نداره منم گفتم ماشین داره گفت نه اون حساب نیست