2777
2789
عنوان

خانما شوهرم میگه مهریه رو ببخش حق طلاق بدم بهت قبول کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 87 پست
۲۸ سالمه دخترم ۸ سالشه بچمو نمیده هر وقت دعوا میکنیم منو با اون تهدید میکنه ولی این سری تحمل کردم نه ...

گلم منم جداشدم موقع جداشدن بچم کوچیک بود وکیل بهم گفته بود احتمالا بخواد بابچت تهدیدت کنه بگو نمی خوام بچه رو خودت نگه دار دقیقا همونم شد بهم گفت دخترمو ازت می گیرم منم بهش گفتم باشه بیا همین امروز ببر تامنم راحت بتونم زندگی کنم برگشت گفت نه نگه دار تاهفت سالگی اون موقع بهم بده منم گفتم نمی تونم بچه بزرگ کنم آماده تحویلت بدم دید نه نمی تونه بچه نگه داره درواقع داشت الکی می گفت مردا عرضه بچه نگه داشتن ندارن گفتنش نه پیش خودت بمونه به مادر بیشتر احتیاج داره تاپدر

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اگه واقعٱ زندگی برات جهنم اینجاه نظر خوا بروهرچی زود تمام کن راحت بشی خدا شاهده توروستا منطقه محروم ...

بخدا شرایط منم خوب نیست ده سال با بددلی و شکاکیش ساختم 

آخرشم زد انگشتم شکست ، میگم اگه حق طلاق داشته باشم حداقل بدون دردسر جدا میشم و میرم مستقل زندگی میکنم ، الان یک ماهه تو خونه حبس شدم داداشم نمیذاره برم بیرون ، اینو میدونم اگه خودم طلاق بگیرم تا وقتی که تموم بشه باید اینجا بمونم و حرفا و نیش و کنایه های خانوادمو تحمل کنم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم اگه به امید طلاق بمونم اینجا خیلی باید پله های دادگاه پاسگاه رو برم بالا پایین ، از اون ...

ازهمین الان سرکار برو نزار سرت منت بزارن گلم ولی به نظرم مهریتو نبخشی بهتره

گلم منم جداشدم موقع جداشدن بچم کوچیک بود وکیل بهم گفته بود احتمالا بخواد بابچت تهدیدت کنه بگو نمی خو ...

مال منم دیروز دخترمو آورده میگه نمیتونم درساشو بگم معلمش زنگ زده گفته افت داشته هیچی بلد نیست 

منم گفتم به خودت مربوطه مگه نگفتی من نگهش میدارم پس ببر نگهش دار 

مال منم دیروز دخترمو آورده میگه نمیتونم درساشو بگم معلمش زنگ زده گفته افت داشته هیچی بلد نیست منم گف ...

خوب کاری کردی همین جوری درمورد دخترت قاطع باش همین جوری بهش بگو آخر سر دخترت پیشت خودت می مونه نگران نباش

ازهمین الان سرکار برو نزار سرت منت بزارن گلم ولی به نظرم مهریتو نبخشی بهتره

دیشب با بابام حرف زدم ، بهش گفتم میخوام برم یه شهر دیگه پرستار سالمند بشم و هفته ای یه بار بیام بهتون سر بزنم چون داداشم واقعاً اذیتم میکنه همه جور حرف بهم میزنه 

حقوقش هم بد نیست ۲۰ تومنه 

گفت بذار ببینم چی میشه خداکنه قبول کنه بتونم برم از اینجا 

دیشب با بابام حرف زدم ، بهش گفتم میخوام برم یه شهر دیگه پرستار سالمند بشم و هفته ای یه بار بیام بهتو ...

آره گلم همین کاروانجام بده دخترتم راحت می تونه پیشت باشه اینجوری مخصوصا این که سرمایه برای مستقل شدن نداری 

آره گلم همین کاروانجام بده دخترتم راحت می تونه پیشت باشه اینجوری مخصوصا این که سرمایه برای مستقل شدن ...

آره میگم یه چند ماه کار میکنم پول جمع میکنم یه سوییت ۴۰ متری اجاره میکنم لوازممو میبرم و زندگیمو میکنم ، بخدا خیلی سختی میکشم اینجا 

آره میگم یه چند ماه کار میکنم پول جمع میکنم یه سوییت ۴۰ متری اجاره میکنم لوازممو میبرم و زندگیمو میک ...

خونه ام اجاره نکنی همون پرستار سالمند بمونی خیلی خوبه هم خورد وخوراکت ازاونجاست هم اجاره نمی دی هم اینکه حقوقش به نسبت خوبه 

هرگز از مهریه‌ت نگذر؛هر چند بشه سالی یه سکه!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بیشتر ببینید
بخدا شرایط منم خوب نیست ده سال با بددلی و شکاکیش ساختم آخرشم زد انگشتم شکست ، میگم اگه حق طلاق داشته ...

ببین آبجی منم ازدواج اول 3تا بچه دارم خیانت کرد بادختره گرفتمش روکار طلاق گرفتم توافقی بعداز 8سال دوباره خرشدم بایکی آشناه شدم گول حرفاش خوردم روسادگیم عقدکردیم یک سال اول خوب بود کم کم اذیت کردن شروع شد عصبی شکاک ی آدم عوضی بود حالا توببین وچع آدمی بود پسرم توبغلم می‌گرفتم می‌گفت رابطه داری چقدر دنیا کثیف شده چهار سال بدبختی تحمل کردم ترس از طلاق داشتم مردم خانواده پشت سرم چی بگن دگه دیدم واقعٱ داغونم باخودم گفتم گوربابای مردم خانواده رفتم درخواست دادم خدارشکر لذت زندگی میبرم