2777
2789
به نظر من کسی که درس و امتحان براش مهمه،این مدت گوشیو میزاره کنار و بکوب میخونه که اینجوری استرس شب ...

تمام فایل و نمونه سوال و پی دی اف کتاب رو گوشیه

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لینک نمیاد برو تو کانال تلگرام مدیکال استوز و کیلومتر۲۰جاده نهایی رو دانلود کن

برو اینو دانلود کن تا خود امتحان بخون

توش نمونه سوالم داره حجمش کمه و همه چیزو پوشش داده تقریبا

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
من یکی از اطرافیانم اولش که رفت دانشگاه همچین حسی داشتالان توی رشته ش موفق ترینههیچوقت واسه خودت چیز ...

حتما رشته ی اون طرف اونقدرم مزخرف نبوده... من تاریخ خوندم 😂 وای که چقد مزخرف بود و سخت همش تاریخ و اسم و... علاقع نداشتم لیسانسمو گرفتم قاب کردم زدم دیوار😁

بله و البته اینستا و نی نی سایت و تلگرام و واتساپ و روبیکا و......

الان من فردا امتحان دارم قشنگ میخای ...به اعصابم ولی من سعی میکنم مسلط باشم

جای دلداری دادنته

درضمن از برنامه ها تو گوشی مردمم خبر داری؟ از کجا اینارو من داشته باشم؟

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

حتما رشته ی اون طرف اونقدرم مزخرف نبوده... من تاریخ خوندم 😂 وای که چقد مزخرف بود و سخت همش تاریخ و ...

اوون فرد حقوق پیام نور خوند

همه مسخرش کردن

الان از وکیلای خوب شهرمونه

ای بابا من نمیدونم چرا بعضیا میان اینجا حرفای بی ربط میزنن و اعصاب نمیزارن واسه آدم

چندین ساعته من گوشی نگرفتم دستم

ریده شد به اعصابم

ویکتور هوگو کدوم بود خدا😭😂

بینوایان

تو متنه