2777
2789
عنوان

خانما شوهرم میگه مهریه رو ببخش حق طلاق بدم بهت قبول کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 87 پست
منم میگم وقتی طرف هیچی نداره دلمو به چی خوش کنم؟بازم اگه همه چی داشت میگفتم داره که بده دیگه بخدا تو ...

در هر طلبی یه دونه خونه رو توقیف نمیکنن 

چه مهریه چه بدهکار مالی و.... 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان قانون جدید تصویب شده یک خانه و یک ماشین جز مستثنیات دین هستند.و در صورتی زن میتونه جلوی ملک مرد رو بگیره که خانه بالای چهار میلیارد قیمت داشته باشد .و ماشین هم قبلاً میگفتن اگر ماشین کار باشه .زن نمیتونه بگیره.ولی جلوی حقوقشو میتونی بگیری .خودت هم باید کار کنی البته ولی در عوض آرامش داری

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
بیشتر ببینید
یا خدا اینو کی تصویب کردن دیگه،از بس راه به راه ملت طلتق میگرن از هم اینطوری کردن

اره دقیقا منم اینو دیدم تعجب کردم ولی خبرش واقعیه الان میزارم برات

من اینجا دنبال تجربیات افراد باتجربه هستم نه حرفای هیجانی و هورمونی...پس خواهشاااا نظر نده اگه زیر 18 سالته

با وکیل مشورت کن

مشورت کردم 

به همه ی وکیل های دیوار زنگ زدم هزینه مشاوره غیرحضوری دادم گفتن قانون جدید اومده اگه یه مرد مثلاً یدونه خونه و یدونه ماشین داشته باشه توقیف نمیکنن چون داره تو خونه زندگی میکنه ماشین هم تنها وسیلشه ،میگه اگه دوتا داشت مثلاً یکیشو توقیف میکنن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بله دارم ۸ سالشه زد تو سیستم یه برگه درآورد داخلش نوشته بود اموال قابل توقیف نداره منم گفتم ماشین دا ...

پس بخاطر بچه برگرد.حضانت بچه و حق طلاق بگیر.چه عحیب که گفته ماشین توقیف نمیشه!از تزدیکان من رفت ماشینو توقیف کرد،حساب ها هم مسدود. ماشینو ازش گزفت البته با دردسر.

آره بخدا اونجا یه مرده اومده بود میگفت من همه چی دارم ولی میخوام اعسار بزنم و هیچی به زنم ندم نمیدون ...

عزیزم توی تمام بدهکاری ها اینجوریه نه فقط مهریه

اعسار یعنی قاضی تمام درامد و... رو حساب میکنه و براساس اون بدهی (مهریه، چک، بدهکاری ها) رو قسط بندی میکنه ولی 90 درصد تقاضاهای اعسار پذیرفته نمیشه مگراینکه طرف واقعا فقیر باشه 

الان قانون جدید تصویب شده یک خانه و یک ماشین جز مستثنیات دین هستند.و در صورتی زن میتونه جلوی ملک مرد ...

آره دقیقاً وکیل همینارو گفت 

شوهر من یه پراید زپرتی داره خونه نداره یدونه حقوق داره که معلوم نیست هر چند ماه بتونه یدونه سکه بده 

ولی تهش هیچی نیست 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مشورت کردم به همه ی وکیل های دیوار زنگ زدم هزینه مشاوره غیرحضوری دادم گفتن قانون جدید اومده اگه یه م ...

نه اشتباه بهت گفتن

توی بدهکاری ها فقط خونه اس که یدونه باشه توقیف نمیشه

ماشین توقیف میشه

اره دقیقا منم اینو دیدم تعجب کردم ولی خبرش واقعیه الان میزارم برات

ممنونم عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید
مشورت کردم به همه ی وکیل های دیوار زنگ زدم هزینه مشاوره غیرحضوری دادم گفتن قانون جدید اومده اگه یه م ...

همه چیز به نفع مرده همچیز

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

اگه به دلته برگردی برگرد به زندگیت اگه نه هیچ وقت مهریت وبرای حق طلاق نبخش حتی اگه چیزی نداره حقوق که داره راحت می تونی ازحقوقش مهریتو بگیری بزار اون پدرش درآید کارکنه تواستفادش کن تا زجه بزنه مرتیکه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام