2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140323 بازدید | 773 پست
این قضیه برام پیش اومده دلیلش رو میگم چون خانوم مهمانی دادن رو دوست نداشت . اون دعوت هم از سر جوگیری ...

دقیقا اینم موقع مهمونی رفتن خیلی هم خوش مشرب هست مگر اینکه جایی کسی حرفی بهش زده باشه و برخورده باشه بهش ولی کسی پاشو بزاره خونش تا یمدت باهاش قهر میکنه یطرفه و بعد یمدت دوباره خودش میاد مهمونی.اخلاقش اینجوریه که احتمالا شوهرش دیگه از خجالت خانوادش بزور و باج رضایت به مهمونی دادن را گرفته بود بعد از یکی دوسال ولی نتونسته باجو بده که مثلا خرید لباس یا طلا بوده. اونم زد زیر مهمونی. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط اونایی که گفتن مگه بخاطر شکمت رفتیو دست جاریت درد نکنه

فازتون چیه واقعا؟؟اگه مهمون بیاد براتون روتون میشه همچین چیزی بزارید جلوش؟همینا که طرف جاریو گرفتن اگه جلو خودشون اینو میزاشتن جا به به چه چه کردن اینجا دنبال راهکار بودن سوختگیشونو برطرف کنن

سلام عزیزم خوبی ما لریم و خیلی خیلی زیاد رفت و امد داریم دور همی با مهمونی فرق داره دور همی یعنی بیا ...

وای چقدر بدم میاد اینایی ک سرزده میرن جایی😑

خبربدین ولی بگید شام نزاره ، شاید حس مهمون بازی نداشته باشن ،شاید خونشون به هم ریخته باشه، شاید شب قبل بچشون گریه داشته میخان بخابن اون تایم،

سرزده رفتن احترام نیس

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
فقط اونایی که گفتن مگه بخاطر شکمت رفتیو دست جاریت درد نکنهفازتون چیه واقعا؟؟اگه مهمون بیاد براتون رو ...

ن والا، منم خیلی برام مهمه ،نه صدمدل غذاها ،اصلن، یک مدل پختنی باشه، مرغ یا خورشتی، یا پول ندارن ماکارانی، عدس پلو 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
فقط اونایی که گفتن مگه بخاطر شکمت رفتیو دست جاریت درد نکنهفازتون چیه واقعا؟؟اگه مهمون بیاد براتون رو ...

اینجا همه جور آدم پیدا میشه خیلیا اینجا اصلا آداب معاشرت بلد نیستن مثلا تاپیک میزنه سوال میپرسه ناراحتم هست چرا کسی تاپیکم نمیاد میری براش چندین خط توضیح میدی حتی یه لایک هم نمیکنه ببینی خونده اینجور آدما تو دنیای واقعی هم همینطور هستن و برای هر کارشون توجیهی دارن و همیشه حق رو به خودشون میدن مهمونی هم بگیرن همینطوری میشه توجیهشونم اینه که دورهم باشیم ولی خب نیت چیز دیگست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کاش اینم الویه درست میکرد با نون باگت خوب میشد.خیلی همه‌چیو سر سری گرفته بوده فقط نمیدونم بعضی کاربر ...

دقیقا 

اگه الویه بود آدم اینهمه ناراحت نمیشد گرچه برای کسی که سالی ۱ بار میخواد بیاد اونم زیاد جالب نیست

اگه خودش دعوت کرده خب میتونست یه چیز بهتر بذاره بحث شکم نیست بحث احترامه 

اگه شما خودتون می‌رفتید این غذا رو میذاشت باز یه حرفی ولی وقتی خودش گفته حداقل میتونست به ماکارونی یا استانبولی چیزی بذاره

اتفاقا خوبه من عاشق اینم میرم جایی اگر قرار بمون ساده باشه خوش بگذره من گاهی ۳روز مهمون دارم خیلی خو ...

دقیقا. منم خودمو به آب و آتیش میزنم. طفلک مهمون هم معذب میشه. ساده باشه بهتره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

نه مگه نمیدونی اینا فرشته های سایتن. اینقدرخوبن که نگو

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
😅 به روش نیاوردم، ولی احساس کردم خجالت کشیده

حالا من خانواده همسر و همکارهای و دوست هاش دعوت کردم هر شب مرغ شکم پر و قورمه سبزی فکر کن بیشتر ایام عید امسال تو آشپزخونه بودم بعد شوهرم علاوه بر اینکه نگفت دستت درد نکنه هربار فقط گفتم خستمه منت گذاشت سرم که میتونستم غذا از بیرون بگیرم و یه روزم که میخواستم خانوادم دعوت کنم کاری کرد که گفتم ببخشید فعلا نمیتونم دعوتتون کنم و مهمون راه دور زیاد دارم تو عید شمابعد.... اونم بعدی که هیچوقت نخواهد آمد.... فقط اومدن عید دیدنی و رقتن

نگم برات که چه بلایی برای ۱۳ بدر سرم در آورد هیچوقت دیگه دل من دل نخواهد شددددد.... هیچوقت دیگه حالم حال خوبی نخواهد بود فقط ظاهرم رو حفظ میکنم درونم تهی هست

تو رو خدا اگه پسر دارید بهش یاد بدید زن شما هم به اندازه شما در زندگیتون حق داره احساس داره اون هم خانواده و وابستگی اون بیشتر شماست مثل خواهر خودتون نیازش بیشتره هر جور می‌پسندید شوهر خواهرتون برای خواهرتون باشه همونجور برای خانمتون باشید من کاملا از درون یه مرده هستم که نفس میکشه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤