2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140446 بازدید | 773 پست

اگه اوضاع مالیشون خوبه دو حالت داره یکی اینکه روحیه و فرهنگ خانوادگیشون فرق داره و اینو بد نمیدونند و حالشو نداشته غذا درست کنه راحت گرفته از روی سادگی

حالت دوم پیامی تو کارش بوده که مثلا بقیه زیادی سخت میگیرند و باید راحتتر بگیرند یا چند مدل غذا درست کردن بقیه برای من اهمیتی نداره و منت سرم نذارید.

شایدم با شوهرش بحثش شده از لج اون این کارو کرده.باید دید حال شوهرش جچوری بوده تو مهمونی و اون پذیرایی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی درس کرد دستش درد نکنهحتی نون پنیرمهمونی رو بخاطر ارتباط عاطفی برید نه شکم

کارشون بد بوده دیگه 

آخه آدم به مهمون سیب زمینی تخم مرغ میده؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
جاری منم ی بار با التماس دعوت کرد ما نمی‌رفتیم از بس گفت قبول کردیم...شام چی بود؟غذای نذری شب قبل که ...

ما یکی از فامیل هر وقت دوست داشت خودش میاد مهمونی یا دعوتش میکنیم و محترمانه هم پذیرایی میکنیم ازش.ولی ما نمیریم چون خوشش نمیاد از مهمون.امسال یروز زنگ زدند از بس گفتند قبول کردیم بریم شام.بعد گفتند ی فامیل دیگه هم دعوته.که اونو هم ما باهاش رودربایستی داریم هم میزبان.عصرش زنگ زدند میریم یجا فضای سبز بهتر از توی خونست گفتیم باشه.وقتی رفتیم دیدم خانوم نیست و آقا تنهاست با ی فلاسک چایی و یکم جوجه که حتی خانوم یکم مواد بهش نزده بود زودتر.معلوم بود آقا خودش دم اومدن یکم نمک زردچوبه بهش زده فقط.چند تا بشقاب و لیوان پلاستیکی هم اورده بود!ما خودمون که دق میخوردیم هیچ جلوی اون یکی مهمون اینقدر ضایع بود که مردیم.یکم جوجه نپخته و بوی زحم بدجور توی بشقاب پلاستیکی بدون هیچی کنارش.این حجم از بی احترامی نمیدونم برای چی بود.شاید میخواست دعوا راه بندازه ولی هیچ کس هیچی نگفت نه همونجا نه بعدش و تیرش به سنگ خورد.

اگه خودش دعوت کرده،غذاش خوب نبودهاین غذای ی مهمون سرزده

بنظر من این حتی غذای مهمون سرزده هم نیست

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

هرچی درس کرد دستش درد نکنهحتی نون پنیرمهمونی رو بخاطر ارتباط عاطفی برید نه شکم

یه چیزی یاد گرفتین هی میگین. این بیشتر توهینه تا پذیرایی. کسی برای شکم خونه کسی نمیره، نحوه ی پذیرایی یه جور ارزش گذاشتن به مهمونه. اونم مهمونی که دعوتش کردی. از پشت کوه که نیومدیم این چیزارو ندونیم. من همسرم از سرکار میاد روم نمیشه این غذارو بذارم جلوش. چه برسه به مهمون دعوتی

یکی نیست بگه خب دعوت نکن عزیزمن، اینجوری محبوب تری والا. با این مدل پذیراییت فقط خودت و از چشم همه میندازی. میزان ادب و نوع تربیتت و نشون میدی. حدو اندازه ی خودت و نشون میدی، وگرنه چیزی از ارزشهای بقیه کم نمیشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خیلی زشت و بی احترامیه.... 

ما حتی برای خودمونم اینجوری نمیپزیم مگر صبحانه ای چیزی... 

ادم یا دعوت نمیکنه یا حداقل ی مدل غذای درست و تمیز و مرتب میذاره جلو مهمون. 

اسم این کارم ساده زیستی و ازین خزعبلات نیست. ساده زیستی رو بذاره برای خانواده خودش ن مهمونِ سالی یکبار...! 

بعدم یسریا میگن برای اینکه رفت و امدا قطع و کم نشه خوبه...! 

ببینم مگه شما خونه هرکسی میرید حتما ب صرف شام و نهار میرید؟! یعنی نشده ک عصری بردارید برید خونه کسی دوساعت بشینید و چای و میوه بخورید و تمام؟! 

اینم میشه حفظ دید و بازدیدها... 

لازم نیست اصلا مهمونی شام و نهار بدید ک بخواید اینجوری بی احترامی کنید... 

مگر از هفته ای ۷ روز ۴ روزشو خونه همید ک اینطوری غذا بذارید جلوی هم... 

میزبانم با اینکه تازه عروسه ولی قطعاااا بلده و دیده مدل پذیرایی کردن ادما چطوره، حتی اگر مهمونی نداده باشه درطول عمرش خونه ۴ نفر رفته و دیده یکی مرغ میذاره یکی خورش یکی ماهی و... 

پس من نمیتونم اصلا دید خوبی ب ساده زیستی و سادگی میزبان داشته باشم...!!! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید
احساس کردم به مادرشوهرم اینا برخورد خواهر

ینی به شما برنخورد؟ من بودم هرگز پام و خونه آدمای گداصفت و بی شخصیتی نمیذاشتم. کسی که دستش خالیه میتونه مهمون دعوت نکنه، یا اگه بقول یه عده از دوستان هدفش رفت و آمد و ساده زیستیه، و میخواد غذای ساده درست کنه لا اقل یه چیز مرسوم مثل ماکارونی و لوبیاپلو و همچین چیزایی بپزه. نه که سیب زمینی تخم مرغ

رسما به همتون توهین کرده

سلام عزیزم خوبی ما لریم و خیلی خیلی زیاد رفت و امد داریم دور همی با مهمونی فرق داره دور همی یعنی بیاید فارغ از هرچیزی پاشو بیا اینجا یه لقمه نون کنار هم داریم میخوریم مهمونی یعنی باید تایم بذاری تدارک ببینی توی دورهمی غذا ها املت دو پیازه کدو گوجه غذای حاضری حالا اگر زنگت زده بیا دورهم باشیم به دل نگیر ما ک اصلا اینجور نیستیم همش دورهمی داریم قرار نیس هرروز هرروز چلو گوشت باشه و زن بدبخت از صبح پاشه تدارک ببینه هممون هم سر زده میریم خونه طرف ک بلند نشه تدارک ببینه اذیت شه هدف دیدار ن شکم ادم خونه خودشم چی گیرش میاد بخوره

بچه ها یه سایت خوب پیدا کردم تبلیغ ها رو لایک میکنید بهتون پول میده روز های اول خیلی مبلغ کم میده ولی اگه ادامه بدید زیاد تر میشه تو نت سرچ کنید کارسود میاد برای وارد شدن حتما باید کد دعوت داشته باشید 

کد دعوت 

۳۱۶۰۳۰

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بیشتر ببینید