2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140446 بازدید | 773 پست
واقعااا دختر من کوچیکتر بود میخورد جدیدا اونم نمیخوره و میگه الویه کن برام🥴

کاش اینم الویه درست میکرد با نون باگت خوب میشد.

خیلی همه‌چیو سر سری گرفته بوده فقط نمیدونم بعضی کاربرا با چه رویی طرفداریشو میکنن

خدای مهربونم سیپورت

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی درس کرد دستش درد نکنهحتی نون پنیرمهمونی رو بخاطر ارتباط عاطفی برید نه شکم

چیه این حرفا رو خانمای سایت یاد گرفتن هر تاپیک مهمونی می‌زارن یکی میاد این حرف رو میزنه

مهمون سرزده که نبوده خودش دعوت کرده یکم زحمت میکشید یه چیزی می پخت حداقل ماکارونی 

سیب زمینی تخم مرغ غذای دانشجویی حساب میشه نه غذای دعوتی خانواده شوهر

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
بیشتر ببینید

احساس میکنم تاپیک سرکاریه

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

بیشتر ببینید
یعنی خانومه هم نیومده بود؟واااااای اینا دیگه کی هستن...عجببببب

نه نیومد کلا حتی ی زنگم نزد که نتونستم بیام.شوهر گفت حالش خوب نبود.ولی کسی حالش خوب نباشه زنگ. میزنه عذرخواهی میکنه و کلا مهمونی را کنسل میکنه مناسبت خاصی هم نبود که نشه کنسل کرد.منکه گفتم هر وقت اومدند قدمشون رو چشم بازم ولی دیگه اگه دعوت کردند بهیچ وجه قبول نمیکنم. خداروشکر دعوتشون هم دو سه سال یکباره. 

ما یکی از فامیل هر وقت دوست داشت خودش میاد مهمونی یا دعوتش میکنیم و محترمانه هم پذیرایی میکنیم ازش.و ...

این قضیه برام پیش اومده 

دلیلش رو میگم 

چون خانوم مهمانی دادن رو دوست نداشت . اون دعوت هم از سر جوگیری بوده . بعدا خانومه با سوهرش دعوا راه انداخته بود که کنسل کنه و خونه راه نمیده . 

شوهرش بخاطر ابروداری دعوت به بیرون و این مسخره بازی رو راه انداخت. 

زن و شوهر قهر بودن باهم. خانومه همه جا میره میخوره ولی دوست نداره کسی بره خونش 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید