2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140455 بازدید | 773 پست
وضع مالیشون خوبه، نه اپلین بار نبود، تازه دوساله ازدواج کردن، یکبار دیگع هم ناهار دعوت کرد لوبیا پل ...

شاید جمع کن و خسیسه 

پذیرایی بعد شام چی؟میوه و شیرینی اینا اوکی بود؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه بود شکلات بود چایی بود با پفیلا

به همسرتون میگفتی یاد بگیر 

نه چند نوع غذا بزاره برای مهمون شما رو اذیت کنه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
شما رو یادمه شوهرتون خیلی حساسه هیچی نگفت؟شما که هر سری کمتر از ۳مدل نمیزارید با چه رویی اینو گذاشت ...

سلام عزیزم 

نمیدونم والا، شوهرم چیزی نگفت ولی احساس کردم خجالت کشیده، منم چیزی نگفتم دیگه ناراحتش نکنم

😅 به روش نیاوردم، ولی احساس کردم خجالت کشیده

نمیگم کار خوبی کرده ولی کم کم شماعم یاد بگیرید از تشریفاتون کم کنید 

بیشتر ببینید

ما ی فامیلی داریم از اول همینطوری مهمونی میده همه هم پذیرفتن راحتن باهاش

مثلا ی مدل آش میپزه یا سوپ با سیب زمینی و تخم مرغ یا مربا و کره و پنیرـ

الویه و سبزی و نوشابه

فلافل و مخلفات

کشک بادمجان

فقط عید غدیرمفصل میگیره مثاا پلو مرغ یا خوش قورمه سبزی.. 

خیلی هم خونه اش خوش میگذره

همتا اسم خـودمه♥
هرچی درس کرد دستش درد نکنهحتی نون پنیرمهمونی رو بخاطر ارتباط عاطفی برید نه شکم

یه چیزی یاد گرفتید ، نمی‌خواست زیاد هزینه کنه ماکارونی درست میکرد 

سیب زمینی تخم مرغ اخه؟؟؟؟ اونم برا مهمونی که خود دعوت کردی

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

ما یبار زنگ زدیم خودمونو دعوت کردیم خونه یکی از اقوام که وضع مالیشون خوب نبود . خودشونو چندین بار دعوت کرده بودم خانمه میگفت یبارم شما بیایین . نمیخواستم حس کنه منتی سرش هست ک ابدا نبود . منم یه روز سر زده زنگ زدم گفتم شوهرم شام آبگوشت درست کرده ما شام می‌آییم خونتون حوصلمون سر رفته دورهم باشیم . خودتم هر چی شام پختی میذاریم سر سفره میخوریم همه رو . ما یه آبگوشت حسابی بردیم اون ماکارونی پخته بود با سویا . من و شوهرم با ولع تمام آبگوشت رو ول کردیم چسبیدیم ب ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی . خداروشکر هم اونا بعد مدت ها گوشت خوردن هم احساس خوبی پیدا کردن . ( اینجا کسی مارو نمیشناسه میگم ک مدت ها شوهرم براشون پول می‌زد )

ربطی ب تاپیک نداشت ولی یه یادآوری بود برام 

خانم استارتر وضع مالی جاری چطوره ؟