خودشون زنگ زدن همه رو دعوت کردن، مارو و مادرشوهرم اینارو، بعد شام سیب زمینی تخم مرغ با سالاد گذاشته بود همین، خیلی تعجب کردم، من بحاطر شکم نرفتما، ولی هرموقع میان من بهترین پذیرایی زو میکنم، اخه سرزده هم نرفتیم خودش دعوت کرد، بازم دستش درد نکنه چی بگم حتما صمیمیتو در نظر گرفته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
کامنت ها اینجوری هان برا شکم میرین بنده خدا جاری همونو گذاشته جلوت از سرتم زیاده زحمت کشیده و فلان
ولی الان کاملا برعکس که وای نه کارش زشت بوده 😁🤣
میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒اگر چشمت به امضام افتاد و عزیز فوت کرده داشتی بهم بگو براش فاتحه بخونم یا صلوات بفرستم یا آیه الکرسی بخونم . 🥰
ته قابلمه یه بسته نمک بریز سیب زمینیا رو با فرچه ، تمیز بشور چون پوستشم خورده میشه بچین رو نمک ...تخ ...
عزیزم سیبزمینی شور نمیشه؟
خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
ته قابلمه یه بسته نمک بریز سیب زمینیا رو با فرچه ، تمیز بشور چون پوستشم خورده میشه بچین رو نمک ...تخ ...
عزیزم سیبزمینی شور نمیشه؟
خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
مهمون سر زده اگه بره اشکال نداره همینم اگه آماده کنه لطفه ولی آخه دعوت کنی و اینجور خوب دعوت نکن. زن بی احترامیه مهمونی ب صرف چای و میوه بود کاش این کارش بد بوده
جوجه کباب بود ولی زود آماده کرده بود بد شده یود با املت میدونی اینا چن سال قهر بودن با بقیه بعد شوهر ...
املتش چی بوده دیگه کنار جوجه
سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه