2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140472 بازدید | 773 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید لحظه اخری غذاش سوخته مجبور شده همینو بزاره 

حالا درسته زیاد نزدیک نیستین نباید اینکار میکرد ولی چه ایرادی داره دفعه قبل پلو بود خالا این یبار سیب‌زمینی تخم مرغ 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

چه جالب نمی دونستم همچین غذایی وجود داره انگار اغلب هم خوردید 😃باید فردا ناهار درست کنم😁

خوشمزس یه گوجه هم بزنید تنگه ش خیلی هوشمزه میشه پیاز گوجه سیب زمینی با تخم مرغ😋

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

ته قابلمه یه بسته نمک بریز سیب زمینیا رو با فرچه ، تمیز بشور چون پوستشم خورده میشه بچین رو نمک ...تخ ...

این نیستا

همون الویه است انگار نه؟

این خانم یه غذای دیگه رو توضیح داده. سیب زمینی رو اول خلالی یا مکعبی خورد کن بعد تویه تابه سرخ کن آخرای سرخ شدن تخم مرغا رو بشکن تویه سیب زمینی سرخ شده ها و هم بزن تا تخم مرغا قاطیه سیب زمینی سرخ بشه نمک و فلفل هم بزن و زیرش رو خاموش کن