ببین پسرا تو معارفه خواستگاری خیلی پر حرفی میکنن چون میخوان خودشونو اثبات کنن من شوهرم تو نامزدی اونقدر حرف میزد و همه چیو به ریززز توضیح میداد تو دلم میگفتم وای کی تموم میکنه اما الان نرمال شده الان بهش میگم میخنده
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
با همه پرحرفه؟شاید تو رو خیلی دوست داره زیاد حرف میزنه
منو کلا ی بار دیده چجور خیلی دوسم داره😐😂
والا فک کنم کلا پرحرفه چون ازش ی بار پرسیدم شما معمولا کم حرفین یا پرحرف
گفت بستگی داره ب طرف مقابل ولی از پیامک هم خیلی خوشم نمیاد دوست دارم حرفامو همیشه تلفنی بگم همیشه تبریک عید و هرمناسبت خاصی باشه تلفنی میگم... یعنی کلا حرف زدنو دوس داره
چجور میتونم دوسش داشته باشم وقتی نمیتونم تحملش کنم
دوستش ندادی وگرنه تحمل می کردی هر چی هم حرف می زد کم بود برات
ردش کن
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
استانمون لهجه خاصی نداره بعضی شهرستاناش ی جور خاصی حرف میزنن
قبول دارم به نظر من لهجه از پر حرفی هم بدتره
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
منم از اونام. ک شدیدا دوست دارم گاهیرسکوت باشه، اما شوهرم خیلی پرحرفه دخترمم به اون رفته، حالت فکر کن جفتشون باهم شروع میکنن حرف میزنن همزمان 🤦🏻♀️ من واقعا کلافه میشم از دستشون