2777
2789
عنوان

ب نظرتون پرحرفی و ی لهجه خاص داشتن دلیلی هست برای رد خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست

ببین پسرا تو معارفه خواستگاری خیلی پر حرفی میکنن چون میخوان خودشونو اثبات کنن من شوهرم تو نامزدی اونقدر حرف می‌زد و همه چیو به ریززز توضیح می‌داد تو دلم میگفتم وای کی تموم میکنه اما الان نرمال شده الان بهش میگم میخنده

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با همه پرحرفه؟شاید تو رو خیلی دوست داره زیاد حرف میزنه

منو کلا ی بار دیده چجور خیلی دوسم داره😐😂

والا فک کنم کلا پرحرفه چون ازش ی بار پرسیدم شما معمولا کم حرفین یا پرحرف

گفت بستگی داره ب طرف مقابل ولی از پیامک هم خیلی خوشم نمیاد دوست دارم حرفامو همیشه تلفنی بگم همیشه تبریک عید و هرمناسبت خاصی باشه تلفنی میگم... یعنی کلا حرف زدنو دوس داره

چجور میتونم دوسش داشته باشم وقتی نمیتونم تحملش کنم

دوستش ندادی وگرنه تحمل می کردی هر چی هم حرف می زد کم بود برات

ردش کن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

مثل روز روشنه که ازش خوشت نیومده

ناراحتی نداره 

بگو جوابم منفیه

ادامه نده بعدا شر نشه

من تجربه ی خودمو میگم وقتی اونی که باید و قسمتته میاد هم لهجه اش هم شکل و شمایلش و هم همه چیش به چشمت خوب و قشنگ به نظر میاد 

وقتی الان اینجوری نیستی یعنی باید تموم کنی 

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ببین پسرا تو معارفه خواستگاری خیلی پر حرفی میکنن چون میخوان خودشونو اثبات کنن من شوهرم تو نامزدی اون ...

والا من اصن نمیتونم ی جلسه دیگ با این ادم داشته باشم چون اصن اعصابم نمیکشه

منو کلا ی بار دیده چجور خیلی دوسم داره😐😂والا فک کنم کلا پرحرفه چون ازش ی بار پرسیدم شما معمولا کم ...

نمیدونم اخه من خودم با خانوادم و شوهرم پرحرفم ولی خیلی حتی نمیدونن صدام چطوره  

کسی ک زیاد حرف میزنند ینی میخواد توجهتون جلب کنه پسندد کرده ک میخواد همش حرف بزنه 

و گرنه عین ماست نگاه میکرد همش میگفت شما بفرمایید شما بفرمایید

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
استانمون لهجه خاصی نداره بعضی شهرستاناش ی جور خاصی حرف میزنن

قبول دارم به نظر من لهجه از پر حرفی هم بدتره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
کسی ک زیاد حرف میزنند ینی میخواد توجهتون جلب کنه پسندد کرده ک میخواد همش حرف بزنه و گرنه عین ماست نگ ...

این فک کنم ذاتا پر حرفه... میگفت من دوست دارم تبریک های مناسبتی و اینا رو هم تلفنی بگم ن ک پیام بدم😐

منم از اونام. ک شدیدا دوست دارم گاهیرسکوت باشه، اما شوهرم خیلی پرحرفه دخترمم به اون رفته، حالت فکر کن جفتشون باهم شروع میکنن حرف میزنن همزمان 🤦🏻‍♀️ من واقعا کلافه میشم از دستشون