2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140600 بازدید | 773 پست
من ۱۷سال تهران زندگی کردم مهمانی نداشتم که کمتر از ۳روز بمونه مهمان ۲۰روزه و ۲۵ روزه هم داشتم ولی هر ...

آخه سیب زمینی و تخم مرغ رو کسی برای خودش هم غذا حساب نمیکنه، چه برسه مهمونی.

مگه مهمونی عصر باشه و به عنوان عصرونه سرو بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا جاریت از قبل کینه داشته می‌خواسته جبران کنه یا اینکه تاپیک جنجالی زدی به قصد پربازدید شدن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من ۱۷سال تهران زندگی کردم مهمانی نداشتم که کمتر از ۳روز بمونه مهمان ۲۰روزه و ۲۵ روزه هم داشتم ولی هر ...

دقیقا بعضی جاها مرسومه این کارا 

مثلا بنظرم جاریه رنگ زده فلانی بیادورهم باشیم اصلا قصد مهمونی جدی و رسمی نداشته و فقط برای دورهم بودن صداشون زده 

معمولا اینجور خانواده ها خیلی باهم رفت و آمد دارن و به اصطلاح خونه یکی هستن و گذاشتن چنین سفره ای خیلی چیز عجیبی نیست 

شاید تصور خیلیا از دعوت  کردن مثلا این باشه که بعد از  چندین ماه که همو ندیدن جاری زنگ زده دعوت کرده و اینا از این سمت شهر رفتن اون طرف و‌وخیلی  توراه بودن و…

ولی  من حدس میزنم که مورد اوله 

چون رابطه من و خواهرم یا من و خواهرشوهرم همینطوزیه 

با خواهرم که کلا هردو خانواده اهل شام نیستیم و خیلی زیاد خونه هم‌میریم شاید ۳بار در هفته  ،چیزی درست نمیکنیم مگر برای بچه ها ، میوه و تخمه و چای و شیرینی و تنقلاته فقط  ،مگر در مهمونیایی که رسما دعوت  میکنم مثل تولد خودم تولد بچه هام یا مناسبت های خاص و سور دادن  و…. که خوب باتوجه به اینکه از نظر  مالی هم اوکی هستم  سنگ تموم‌میزارم خواهرمم همینطور  

یا  مثلا خواهرشوهرم زنگ میرنه میگه پاشین شب بیایین اینجا میریم  آش درست کرده  دورهم میخوریم یا املت درست میکنه و …..بجز مهمونی های تولد و …که کفتم فرق داره 

یعنی ما اینقد صمیمیت بینمون زیاده خداراشکر اینکه چی تو سفره بیاد برامون اهمیت نداره 

و فکر میکنم بین خیلی خانواده ها این مرسوم باشه  

وشاید استارتر هم به چنین دورهمی دعوت شده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
آخه سیب زمینی و تخم مرغ رو کسی برای خودش هم غذا حساب نمیکنه، چه برسه مهمونی.مگه مهمونی عصر باشه و به ...

دقیقا اول که خوندم تعجب کردم که مگه میشه برای مهمون  این غذا رو گذاشت  

بعد با خودم گفتم فرهنگ ها متفاوته شاید رسم دارن 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
هرچی درس کرد دستش درد نکنهحتی نون پنیرمهمونی رو بخاطر ارتباط عاطفی برید نه شکم

هیچ کس بخاطر شکم نمیره،اما پذیرایی بد دستم کم گرفتن مهمون و بی احترامی کردن بهش رو نشون میده،یعنی برای مهمان خیلی ارزش قائل نبوده.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
هیچ کس بخاطر شکم نمیره،اما پذیرایی بد دستم کم گرفتن مهمون و بی احترامی کردن بهش رو نشون میده،یعنی بر ...

بنظر من اینطوری نیست ولی 

فقط وقتی غذا و شکم مهم باشه ادم کم گذاشتن اون رو بی احترامی میدونه 

شاید خساست باشه ولی اگر با روی خوش و تمیز و به اندازه از مهمون پذیرایی بشه بی احترامی نیست حالا هرچی  باشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
دقیقا بعضی جاها مرسومه این کارا مثلا بنظرم جاریه رنگ زده فلانی بیادورهم باشیم اصلا قصد مهمونی جدی و ...

خیلی هم عالیه عزیزم مانا باشید 

بله اگر رسمه خیلی هم خوبه که انقدر رابطه دارید همین که با این شرایط باز با هم رفت و آمد میکنید باید خدا رو شکر کرد 

ما معمولا آخر هفته ها با هم در ارتباطیم به خاطر درس بچه ها 

برای من هم روی گشاده خیلی مهم تر از غذاست 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 

دوستان سیب زمینی کیلویی 50/60 تخم مرغ دونه 6 تومن البته تو شهر ما این بنده خدا هم دو ساله ازدواج کرده لابد بلد نیست غذا بپزه یا حس دوستانه داشته ب خانواده همسرش 

عیب نداره استارتر آفرین که مثل بعضی کاربرا به فحش نبستی بنده خدا رو 

ایران من، برای تو از جان نوشته ام❤از قصه های تلخِ خیابان نوشته ام❤از بغض مادری ‌که جهانش خلاصه شد❤در دستِ سردِ کودکِ بی جان نوشته ام❤از دختری که داغ عروسک ندید و رفت❤از روح  بی قرار دبستان نوشته ام❤ایران من، صدای دلت را شنیده ام❤در غصه ها نوید بهاران نوشته ام❤آرش کمان به دست نگهبان قله هاست❤از کاوه و سیاوش و دستان نوشته ام❤ای سرزمین سبز تو پیروز صحنه ای❤با خون سرخ رنگِ شهیدان نوشته ام❤نور ظهور در دل ما خانه کرده است❤از انتظار کلبه ی احزان نوشته ام❤ایران من، تمام غزل ها فدای تو❤خود را فدای میهنم ایران نوشته ام❤

بیشتر ببینید
خیلی هم عالیه عزیزم مانا باشید بله اگر رسمه خیلی هم خوبه که انقدر رابطه دارید همین که با این شرایط ب ...

منم با برادرامو زنداداشام  اخر هفته ها معمولا همو میبینیم یا خونه مامان یا خونه همدیگه ولی خواهرم و خواهرشوهرم فرق دارن هروقت بچه ها بقول شما درسی کلاس نداشته باشن باهمیم 

بیشتر ببینید
چی بود غذاش

جوجه کباب بود ولی زود آماده کرده بود بد شده یود با املت میدونی اینا چن سال قهر بودن با بقیه بعد شوهرم واسطه شده بود آشتی داده بود بخاطر عروسی دخترشون من گفتم حداقل مفصل تدارک میدید بعد چن سال خانواده شوهرم خیلی مفصل پذیرایی میکنن کلن جاریم موذیه میدونم مخصوصن اینکارو میکنه

به نظرم کارش زشت بود

من دوتا خواهرام برا عید اومدند دیروقت بود شام نگهشون داشتم. بندری و کوکوسبزی دادم ایشونبا دعوت خانواده شوهر دعوت کرده سیب زمینی تخم مرغ داده؟!  اگه بحث سادگی میشه یه دمپختک گذاشت

دقیقا بعضی جاها مرسومه این کارا مثلا بنظرم جاریه رنگ زده فلانی بیادورهم باشیم اصلا قصد مهمونی جدی و ...

من خودم همچین دورهمی باشه ماکارونی یا الویه میذارم کلن برای سمت شوهر مفصل تر تدارک میبینی خانواده خودت خودمونی تر

دیگه کسی بیشتر از دو سه وعده بمونه مهمون نیست طبق روال عادی باهاش برخورد میشه

همش ک نمیشه برنج و کباب و غذای چرب و چیلی خورد

ما خودمون ی وقتا سیب زمینی خالی میخوریم یا تخم مرغ خالی

همینطوری کلی اضافه وزن داریم

بعدشماها چی میخورید ک اینو برای خودتون غذا نمیدونید :)