2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140474 بازدید | 773 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریت تر زده ترررر

خب اگه میخواست تجملاتی نباشه ی مدل خورشت و برنج درس میکرد با سالاد و دوغ  ویا حتی الویه ، ماکارانی با گوشت چرخی باز بهتر بود

ی مدل غذا دیگه میشه معمولی و خوب 

اینکه دعوت کرده و بعدم سیب زمینی تخم مرغ گذاشته واقعا اگه برا فامیلا خودشم اینو بزاره بعد میشه نتیجه گرفت که کلا ی تختش کمه ولی اگه برا فامیلاش نزاره دیگه ی مشکل دیگه داره و منظور دار و پرو بوده 

عزیزم مهمانی یه فرآیند اجتماعیه موضوع فقط غذا خوردن نیست که ...خدا رو شکر هیچکس ندار نیست و در خونه ...

نه من اینجوری بهش نگاه نمی‌کنم 

چند نفر ادم که هم رو دوست دارن، میخوان با هم معاشرت کنند و دور هم یه چیزی بخورند همین 

من اینکه چطور پذیرایی بشه رو مبنای احترام یا بی احترامی نمی‌دونم 

تاپیک قبلیاتو دیدم گفتی کلی براشون تدارک دیدی

خواسته ثابت کنه کارت اشتباه بوده با این غذا نشون داده میشه ساده هم مهمونیارو برگزار کرد 

اما دیگه از اون ور بوم افتاده زیادی ساده بوده خخخخ

هرچی درس کرد دستش درد نکنهحتی نون پنیرمهمونی رو بخاطر ارتباط عاطفی برید نه شکم

درست میگیاااا ولی تخم مرغ سیب زمینی غذای مهمون نیست ... ما حتی تو خانوادمون هم این غذا رو ی عده ممکنه این غذا رو نپسندن و واسه بقیه ی چیز دیگه میپذیم ... همین غذای ساده رو میشد ماکارونی با سویا مثلا پخت که گرون هم نشه ...

مهمه ادم جایی بره که برای رفتنش ارزش قائل شدن ... اصلا حرفم سفره رنگارنگ نیست ... ولی واقعا تخم مرغ و سیب و زمینی ....

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نوش جونتون. سخت نگیرید بهمدیگه. تاخدا هم به ما سخت نگیره.  من که خوشم اومد بنظرم خوشمزه س    تو هم یاد بگیر ساده زیستی و ودور ازتجملات بودن رو. تا ارتباطات قطع نشه

امام صادق (ع) فرمودند. در عجبم ازکسی که در بلا وگرفتاری و ناراحتی س. و به ذکر یونسیه پناه نمیبرد.  لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای گرفتاری زیاد و پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭

بیشتر ببینید