2777
2789
اگر سمت دعا نویس نرفتی و اثرات وضعی اعمال نباشه.حکمتش امتحان الهی هست.برای رشد معنوی ت.

تقریبا یکی دو هفته قبل از فوت شوهرم واسه خودم از حرم حضرت معصومه حرز امام جواد سفارش دادم با یه دعای دیگه ای واسه خودم ممکنه از اینا باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا یکی دو هفته قبل از فوت شوهرم واسه خودم از حرم حضرت معصومه حرز امام جواد سفارش دادم با یه دعای ...

حرز امام جواد فقط از ادم‌معتبر بگیر یا خودت کپی بزن بلدم‌نبودی روی پوست اهو بنویسی. تو واقعا از کجا بدونی پوست اهو هست و چرم‌خوک نیست.برای خودم که اثرات بدی داشت و اونکه بعد من ازش استفاده کرد.

حرز صغیرشو یا حتی کبیرشو کپی بزن.نیاز نیست بری از ناشناس ها و عرضه عمومی بخری حتی از سایت. دوران بدی هستیم.خیلی بد.به هیشکه اعتماد نکن.

حتی یک خانم سید خادم بود توی حرم امام رضا بهم می گفت اسم‌مامانت چیه می خولست سرکتاب برام توی حرم برداره. فک کن.دنیا چه خراب شده. سیده بود توی حرم کار حرام.رهاش کردم.شیاطین در اخرالزمان هر جا هستن.

من خودم هزینه کردم چرم نقره همه‌چیو گرونم شد. از کنار پیرپالاندوز مشهد فروشگاهی بود خریدم.

احساس خفگی شدید و سنگینی شدید انگار وزنه گناه قیامت ..چنان سنگین و غیرقابل تحمل بود دادم یک بچه همون شب با جیغ و فریاد و ترس پریده بود..حرفایی از ارواح که منو نکشید ولم کنید ولم کنید..بعد فهمیدیم حتی توی حرزها دست می برن

اون حرز ناشناس خریدی با دستکش باز کن با تمام‌چرم هاش و نقره ش بریز اب روون بره

تقریبا یکی دو هفته قبل از فوت شوهرم واسه خودم از حرم حضرت معصومه حرز امام جواد سفارش دادم با یه دعای ...

به سرازیری باب القبله
تو سرازیری قبرم آقا
منو تنها نگذار

به شلوغی شبای جمعه ت
تو شلوغی های محشر جانا
منو تنها نگذار

منو تنها نگذار
من از این تنهایی می ترسم

منو تنها نگذار
بی تو از هر جایی می ترسم

آبروداری کن
که من از رسوایی می ترسم

می ترسم بخون برای من
ذکر لا تخف و لا تحزن

آبروی دو عالم آبروی دو عالم

به لباس سیاه ماه ماتم
منو تو سیاهی این عالم
به خودم وا نگذار

قسمت میدم به موج پرچم
منو توی موج غصه یک دم
به خودم وا نگذار

منو وا بگذاری
به خدا تو غربت می میرم

منو وا بگذاری
آخرش تو غفلت می میرم

منو وا بگذاری
هر جایی جز روضه ت می میرم

وا نگذاری سینه زن ها رو
کِی می گیری حبّ دنیا رو

آبروی دو عالم آبروی دو عالم

به جوونی که پایین پاته
پایین پات که رسیدم آقا
برسون مرگم رو

به رضیعی که رو سینه ت خوابه
وسط سینه زنی عاشورا
برسون مرگم رو

برسون مرگم رو
تو محرم توی ناله آقا

برسون مرگم رو
توی روضه ی سه ساله آقا

برسون مرگم رو
خون سینه زن حلاله آقا

به سرازیری باب القبله
تو سرازیری قبرم آقا
منو تنها نگذار

به شلوغی شبای جمعه ت
تو شلوغی های محشر جانا
منو تنها نگذار

به طور کلی و سربسته آخر داستانم

محمد کامپیوتری کنسل شد. بعد برگشت از بوشهر با یک محمد هم محله ایی مون که خیلی پیگیر بودن ازدواج کردم. شب عروسی گفتم طلاق...خیلی بی غیرت و خدانشناس بود و...طلاقم نمی داد مهرمو بخشیدم و شرط کرد و می دونس جریان محمد اصلی رو.شرط کرد که هر وقت نتونسی باید برگردی و هفته ایی ۳بار بعد ازدواج باهاش بهم زنگ بزنی از احوالت بگی تا طلاقت بدم.
بعد طلاق با داستانایی محمد طلبه اومد..یک شیطان به تمام معنی بود. جدا شدم...در جریان ازدواج باهاش بهم گفت تو کافری و بخاطر کتک هاش بس زدم و صدای اهل بیت زدم تا طلاق بگیرم ازش بخاطر فسادهاش با مقربین واقعی مانوس شدم و دین رو تحقیقی از کتب بزرگان گذشته  یاد گرفتم و نمک گیر اهل بیت شدم بعدش به طریق مختلف. نمک گیرم کردن به حدی گه دیگه ازشون جدا نشدم.
بعدم فریب محمد شوهر اولم خوردم گفت تغییر کرده و سرباز گمنام امام زمان شده و رفته توی سپاه و...اما شمر پیشش لنگ مینداخت...با شکایت کشی و پاسگاه از اونجا اومد بیرون و حالام مشغول دختربازی و پسربازی و فساد و دروغه

واقعا جوری از خدا خواستم..به خدا می گفتم تو برای همه محمد برای من...

ولی تقدیرم بود...الان دیگه اسم محمد تداعی پیامبرمان هست. تداعی حمد و ستایش...تداعی اسمی نیک...اسم محمد جزء بهترین اسم هاست...

خداوند نخواست خودکشی کنم کمکم کرد چون مظلوم بودم و حقم نبود تباه بشم...الان فقط تنهام..تنها...پدر دارم..مادر دارم...اما تنهای تنهام..اطرافیانم همه در فکر دنیا و دست تنگ...بی رحم و دروغگو...

در حدیث هست مردم آخرالزمان صورت و چهره ی آدمی دارند اما باطن شون از خیوانات وحشی و درنده بدترن. باهاشون معاشرت کنی آزارت می دن ازشون دوری کنی غیبتت می کنند.

فک کن در چه دوران سختی هستیم..بخوای خوب باشی و مهربان و دست به خیر میگن خل و ساده ایی..ازشون دوری کنی تنهایی و غیبتتو می کنند. باید با کلام خدا انس گرفت و تنهایی بیرون رفت ...بهترین دوستام شهدای دفاع مقدس و مزار امامزاده های اهلِ نفس و ائمه و ملائکه ن. با همین ها خودمو از آدمای عجیب غریب اخرالزمان که اطرافم هستن بیمه کردم...

سنگ و آهن دارند در قلب و بی مهر و محبت فقط در فکر جمع کردن مالن و کلاس و اطوار گذاشتن و ...که بیشتر از یک سلام و علیک سلام باهاشون فقط عذابن...همش فحاشی بی ادبی دروغ محبت های پولکی کلاس ادا..خودشون هم باهم نمیسازن...

دوستی های که خداناپسند باشه دوامی نداره..فقط دست و پا می زنن در بازی اطوار و ادا از هم کم نیارن..حتی کمکی به دیگری می کنند منت و ریا..

فقط خداوند رحم کند با ظهور منجی و جلوه ی انسان های نیک و مخلص و واقعی.

اول با یک محمد نامی ازدواج کردم شب عروسی گفتم طلاق می خوام فقط بخاطر اسمش بعد دیدم خودشو و خانواده ش نابودن. اول خودشو خوب و محترم نشون دادن بعد عقد دیدم..توی دوران عقد باهاش رابطه داشتم تا شب عروسی تحملش کردم دیگه بعد طلاق گرفتم با این محمد ازدواج کردم فاسد بود و کثیف..چندماهم نشد تا طلاقم ازش...

بعد طلاقم محمد شوهر اولیم گفت تغییر کردم و شغلش و اینا رفته بود از اونا که خودت می دونی...منم از ناچاری و دلایل فساد جامعه بهش اعتماد کردم  وبعد دیدم از خودش کثیف تر روی زمین خودشه..البته امثالش زیادن..

بخاطر ابروی پدر و مادرم که بی عزت نشن موندم تا خداوند گشایشم کنه...

انگار سرنوشتم بود.انگار باید اتفاق می افتاد..واقعا خب عقل الانم بود فریب نمی خوردم. الان دیگه به هیشکه اعتماد ندارم حتی خواهر خودم...فقط خدا و اهل بیت..فقط..

دنیای اخرالزمان خیلی خرابه. کافراش که معلومن پشت و روشون ولی مدعیان دینداریش از همه درهم تر و بدتر طبق روایات هم گفتن از جاهلیت عظمی...از کوفیا بدتر شدن

دلیل طلاقم از محمد طلبه هم...

طلبه بود و توی ارگانی که می دونی..معتاد بود به فیلم های هم جنس بازی و پ و ر ن خودشو رفیقاش..هر روز.حالمو بهم‌می زد. با فیلما  حرفای کثیف بین شون حال می کرد. تلویزیون مسخره ی پربدعت داخلی براش حرام بود این فیلما حلال.بخاطر همین طلاق گرفتم.البته باباشم رمال بود. همه ی حسناتو با هم داشت از طول تاریخ بشریت درونش جمع بود.فقط یک لفظ سیّد. اما یک‌ناسیّد واقعی.

بهش می گفتم چرا فیلم هم جنس بازی ۲ زنو می بینی ولی من باید حجاب داشته باشم .می گفت تو اگه حجاب نداشته باشی و نماز نخونی کافری و ازدواج مسلمان و کافر باطله. می گفت تو شعور نداری نورپردازی فیلمو ببین.می گفتم این ۲تا دختر توی یک اتاق دارن هم جنس بازی کثیف می کنند و لخت و عریان.نورپردازیش کجا بود. می گفت تو شعور نداری من درسشو خوندم و بعد به باد کتک می گرفتم...بس کتکم زد و سیلی و پهلوی و بازوم و صدای حضرت زهرا و حضرت عباس زدم با اهل بیت انس گرفتم.

توی اخرین کتک رفتم پاسگاه شکایت کردم حق طلاق گرفتم ۱ماه بعد جدا شدم.

بار اخر که به محمد شوهر اول برگشتم. با هزار نذر و نیاز و توسل در اخر به شهید معماریان شهید دفاع مقدس که جنسش با مردم و مدعیان دینداری فعلی فرق داره توسل کردم همون روز که رفتم قم برای زیارت و گرفتن تربت فهمیدم باردارم

حامله بودم.

مشکلات زیادی داشتم همسرم خیلی بداخلاق و عصبی و سادیسم دار و مشکل داره. اونقد اذیتم کرد رفتم مسجد ظهر گفتم خدایا همین طور که این بچه رو دادی بگیر.این نامرد لیاقت بچه و احترام بچه ایی که بخوام تربیتش کنم رو نداره.

از قم بر می گشتیم.

شب رسیدیم شیراز.همش ناراحت بودم.

صبحش مامانم زنگ زد گفت دیشب خوابتو دیدم.

خواب دیدم شهید دفاع مقدس که هم محلی شون بود اومده با خانواده برای خواستگاریت. بهشون گفتم اول برید آزمایش خون.

اما اون شهید گفت نه باید ببرمش.

اول فک کردم مشکلاتم رفع شده.و قراره بی نیاز بشم از شوهرم عوضیم و حالم خوب و دلشاد بشم.

بعد ۱ماه لکه بینی م شروع شد با یک شیافت دکتر درد شدیدی گرفت رحمم افتادم روی خونریزی و دردای شدید رحمی. گفتن نباید مسکن بخوری ممکنه بچه بمونه مسکن ضرر داره روزی سطل سطل ازم خون می رفت تا ۱ هفته..از درد حدقه ی چشمام داشت می زد بیرون..

بچه م سقط شد ۱ هفته بعد.خودمم با درد زیاد و مشکلات ولی زنده موندم برام چندتا نذر کردن.

اما حکمت سقط بچه م و حکمت زنده موندن خودمو تا الان فهمیدم.

قرار بود یک چیزایی رو باز شوهرم بدونم و بهم ثابت بشه چقد کثیفه. قرار بود خودمو بیشتر بشناسم و یه عده ی کثیر دیگه ی توخالی رو و اهل بدعت ها و از کوفی بدترها رو.. قرار بود کامل تر بشم و بندگی عاشقانه تر داشته باشم..

یارب بحق زینب رحمی بحال ما کن

الهم عجل عجل عجل لولیک الفرج

حرز امام جواد فقط از ادم‌معتبر بگیر یا خودت کپی بزن بلدم‌نبودی روی پوست اهو بنویسی. تو واقعا از کجا ...

عجببببب خدا لعنتشون کنه 

حالا من حرز نقره سفارش دادم انشالله که خوب باشه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

یا اهل العالم قتل الحسین بکربلا عطشانا...

تو میدانی زعشق تو چه خمارم
پیاله ندارم که دارو ندارم تویی ساقی
بنگر مرغ لب بسته منم دلشکسته منم
تا سحر بیدارم سر به زانو دارم
از تو دارم ای گل هرچه که دارم

تو ای عشق و ای تمام وجودم،
تو بود و نبودم، فدای رخ تو همه عالم
بیا بنگر بر دل غمدیده، که لیلی ندیده،
زغم چه کشیده، در این عالم

یارب الزینب! بحق الزینب!

الهم عجل عجل عجل لولیک‌الفرج

تا...رستگار باشیم

عجببببب خدا لعنتشون کنه حالا من حرز نقره سفارش دادم انشالله که خوب باشه

اگر دودلی استفاده نکن حتی اگر هزینه کردی.

خودم فقط کپی ش رو زدم.از نت متنش هست.

و حرز گردنبد استیل رنگ ثابت گرفتم.حرز صغیر

اگر دودلی استفاده نکن حتی اگر هزینه کردی.خودم فقط کپی ش رو زدم.از نت متنش هست.و حرز گردنبد استیل رنگ ...

آفرین اینم خوبه خصوصا برا بچه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.