2777
2789
عنوان

همه ی پسرا رابطه میخوان

678 بازدید | 51 پست

یه هفته پیش با یه پسری تو تلگرام اشنا شدم 

(تلگرامم عکس نداره) بعد خیلی پسر ارومی بود 

از اونا که همون اول بگن عزیزم و... نبود 

حتی از فیسمم عکس نخواست فقط گفت دوست دارم صداتو بشنوم یه ویس دادم بهش بعد دیگه هیچی نگفت تشکرم و گفت ممنون بهم اعتماد کردی 

دیشب رفتیم دیت کافه 

خیلی عادی نشستم حرف زدیم و... 

اصلا جوری رفتار نمیکرد که چون من دختر تغییر بده اخلاقشو

بعد هیچ حرفی از رابطه ج... نزد ، من واقعا خط قرمزم این موضوع هست تا الانم بخاطر همین نزدیک این جور روابط نرفتم و اگرم موقعیتی پیش اومده دیدم پسره داره چرت میگه سریع فاصله گرفتم(ادم مذهبی نیستم ولی رو این موضوع حساسم) 

ولی این پسره چون خیلی باشعور رفتار کرد ، من باهاش رفتم دیت 

ولی الان نمیدونم، بنظرتون از اوناس که رابطه.. بخاد یا نه

*لطفا نگید اینجور روابط حروم و... 

زندگی؛ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط زمان مشخص ميكنه كسي كه حرف خواستگاري نزنه قطعا مشكلي داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
ازت خواهش میکنم زیر نظر خانواده باشه . واقعا اعتماد نکن به هیچ پسری . یا خدای نکرده به زور یا با دلب ...

اگه واقعا رابطه جدی بشه 

و مثلا  ۱۰ ماه بگزره من به مامانم میگم 

زندگی؛ 

یعنی هیچ پسری وجود نداره که رابطه نخواد و به طرف احترام بزاره؟

اگه واقعا قصدش خواستگاری باشه نه

شایدم بگه ک محکت بزنه 

ب هرحال تو پا نده یا میاد جلو یا نمیاد

بخوادت زود میگه خودتو علافش نکن اگه تو قصدت ازدواجه.

نظري ندارم فقط ميدونم خيلي كوچولويي هنوز گفتي نگيد ولي من ميگم اين روابط عاقبت نداره خودتونو بد ركو ...

چند ماه دیگه ۱۹ سالم میشه ولی 

الان دختر ۱۲ ساله رل داره 

زندگی؛