2777
2789

شوهرم مرد خوبیه و دوسم داره. منتهی یه مشکلی هست بچه آخره و میگه نمیتونم مادرمو که ۷۷ سالشه تقریبا رو تنها بزارم و خونه جدا بگیرم . الانم خونه ما دو طبقه اس اما من آشپزی رو میرم خونه مادرشوهرم میکنم اونجا غذا می‌خوریم میشورم میام خونم. خیلی خیلی شرایطم سخته .مادرشوهرم لجبازه و عین بچه ها میمونه . منم توی این سالا خیلی دلسرد شدم و دیگه خیلی گرم باهاش حرف نمیزنم . شوهرمم شاکیه چرا مثل مادر خودت باهاش رفتار نمیکنی؟ خونه پدریمم کلی مشکل دارم .چیکار کنم با این وضعیت بچه بیارم یانه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ظاهری باهاش خوب باش

با اینکه خودم نتونستم حتی ظاهری خوب باشم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

صبر و تحمل کن و به چشم ثواب ببین اینو اگه پنجاه سالش بود میگفتم ازونجا پاشو ولی سنش خیلی بالاس و اقتضای سنشون لجباز بد خلقن اصلا نشنیده بگیر جوری رفتار نکن اگه فوت شد شوهرت فک کنه خوشحال شدی کینه میکنه بعدم اینکه مهربون باش تا نظر شوهرت جلب کنی چون میگی مرد خوبیه