2777
2789
عنوان

میخوام با گاز آبرمکن خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2921 بازدید | 171 پست
ببین یه خانمه تو زندکی پس از زندکی، بیماری سرطان دهشت فک کنن، خیلی خیلی خیلی درد می کشید، بعد به حال ...

چند روزه نخوابیدم صورتم مثل مرده ها شده 

اصلا فکرم کار نمیکنه فقط میخوام راحت شم 

دیروز به شوهرک گفتم برو موادی چیزی پیدا کن بیار بندازم نمیتونم تحمل کنم ،گفت نمیشه معتاد میشی

دیسک کمر . اضطراب، خفگی تو خواب از استرس .موهام ریخته .شوهرم اعتیاد داره الان ترک کرده قرص اعصاب میخ ...

یه دکتر برو برا کمر دردت،،،، دارو بخور،،، 

برای اصطرابت هم برو پیش روان شناس، اگه هزینه نمی تونی بکنی برو دکتر روانپزشک یا معز و اعصاب، بهت دارو می ده با یه قرص اصطرابت کنترل می شه،،،، 

تازه خدا همیشه جای شکر رو می زاره، مثلا اگه خدایی نکرده یه مادری شاهد این درد کشیدنها تو یچه اش باشه چی؟؟؟ 

یه کاربری چند روز پیش ها تاپیک زد از فشار روانی بخاطر بیماری بچه اش،،، مرگ بچا رو می خواست،،، 

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭

دکتر برو فردا، حتما، حتما، هر چفدر هم درد دهری می کشی می تونی یه پیاز خورد کنی بزاری سرخ شه، یکم گوجه و سیب زمینی بزن بعد دو تا پیمونه برنج بشور بریز توش، دمی گوجه درست کن، بچه هات چند ساله ان؟ اگه می تونن بگو کمکت کنن البته جلوشون ناله نکن،

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
بیشتر ببینید
دکتر برو فردا، حتما، حتما، هر چفدر هم درد دهری می کشی می تونی یه پیاز خورد کنی بزاری سرخ شه، یکم گوج ...

۱۲و ۱۰سال 

طفلک دخترک کار میکنه دلم نمیاد اینقد لاغر شده 

میتونی بیشترتوضیح بدی؟همسایه چرا باید بیادبزندت

یه پسر نوجوون داره با پسرم درگیر بودن همیشه از پله ها اومده بود بالا پسرمو بزنه رفتم ببینم چی شده با لگد زد به در خورد به باسنم کوفتگی شدید شد بعد اون روز کمرم تیر میکشید یه کم بعد چند ماه شدید شد حالا به پاهام هم میزنه 

کلا پدر و مادرش هم از اول بد هستن  با ما پسره رو یاد میدن

زده ناقصم کرده هیچ کاری نتونستم بکنم از درون دارم میسوزم از ادما متنفر شدم اعتمادم از بین رفته از ای ...

چقدسختی میکشی توعزیزم

تواین مدت هم خداییش خیلی قوی بودی

دست مریزاد

توزن خیلی خیلی قوی هستی

نمیتونم قضاوتت کنم

بهت بگم نکن وصبورباش چون خودمون جای تونیستیم

ولی اخرین راه وامتحان کن

بچه هاتوبردارو فرار کن

چه فرقی به حالت داره

خودکشی هم دردداره هم بیابرویی هم ناراحتی

فرارم همه اینارو داره

استارتر

خودکشی یک فرد در خانواده احتمال خودکشی افراد دیگه خانواده رو ۷۰درصد بالا میبره

یعنی ممکنه بچه هات هم اینکارو کنن

من تو بیمارستان روانی خیلی دیدم فرزندی که خودکشی کرده بود و سابقه خودکشی والدین داشتن

من نمیدونم مشکلت چیه

ولی اگه راهی هست که بتونی و بسازی لطفا بهش فکر کن

لطفا تلاش کن و انجامش بدع

ساکن سمنان💕کاربری دست دونفره.فقط سنامون متفاوته و چون تو تاپیکا گاهی سن میگیم لازم دونستم بگم وگرنه تاپیک جنجالی نمیزنیم😕

خانواده ات حمایتت نمیکنند؟ بهزیستی کمکت نمیکنه؟

عزیزم یه خونه دارم فقط؟به نام خودمه یک و خورده ای پولشه همین 

هیچی و هیچکی رو ندارم دیگه 

مادرم دشمنه باهام ،با هم رفتیم دکتر رفته بودم خونه اش فهمید ام ار ای پارگی نشون نداده یه قشقرقی به پا کرده بود،میگفت من علاف نیستم باهات بیام دکتر الکی کشوندی دکتر اینقد ناراحت بود دکتر عمل ننوشت😭

آخرش هم با حرفاش از خونه بیرونم کرد  

چند روزه نخوابیدم صورتم مثل مرده ها شده اصلا فکرم کار نمیکنه فقط میخوام راحت شم دیروز به شوهرک گفتم ...

چرا فکر میکنید بمیری راحت میشی تازه اونجا بدبخیات شروع میشه وهر لحظه آرزو میکنی کاش برگردم این دنیا

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
من از نامادری بدتر شدم دو روزه غذا نتونستم بپزم

چ ربطی داره منم خیلی وقتا یه بیسکوئیت باز میکنم

ولی ته قلبم باز برا بچم میزنه

روزای بد برای همه هست این روزها میگذره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم