2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار میکردین خواهرانه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خیلی دلسرد میشم وقتی همه به چشم وظیفه میبینن بچه های دیگش میان پیش اونا همش باید خم و راست شم.ا ...

اگه اینطوریه حق داری

وقتی میان قرار نیست نوکرشون باشی

پنجره ای که اذیتت میکنه رو ببند...مهم نیست چقدر منظرش قشنگه.

بخدا خیلی دلسرد میشم وقتی همه به چشم وظیفه میبینن بچه های دیگش میان پیش اونا همش باید خم و راست شم.ا ...

وقتی اونا میان از خونت بیرون نیا حتی اگه صدات زدن یا برو جایی یا بگو حالم خوب نیس 

بچه هم نیار مادرشوهر فضولت اعصاب برات نمیزاره

داره ولی پسراش که رفتن شهر دیگه فقط برا تعطیلات میاندختراشم میان سر میزنن یکی هم باید پذیرایی اونارو ...

ببین گلم فقط از مادرشوهرت نگه داری کن منظورم اینه روزایی که بچهای دیگش میان تو نرو خونه مادرشوهرت ب شوهرت بگو وظیفه من نیست جلو بقیه خم و راست بشم

غذا خونه خودت درست کن یه کاسه هم بفزس برا مادرشوعرت بعد باردارشو بچه دارشو کم کم متوجه میشن شما سرت شلوغه و بهکذرهای خودت نمیرسی میگی به دختراش بیان کارهای مادرشون رو بکنننوبتی وقتیدختراش میان دیگه نرو پایین خودشون بپزن بشورن بخورن و تو هم عمونروز رو بکن روز تعطیلت و برو پیش خانپادت

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ببین عزیزم 

مادر منم کنار مادرشوهر تو یه ساختمون زندگی می‌کرد 

اوایل خیلی سختش بود ولی تحمل کرد 

مادرشوهرتم سنش بالاست . خدایی نکرده باهاش تندی کنی و فوت کنه شوهرت همش میگه با مادرم خوب نبودی و ازت عقده میکنه و زندگیتون زهر میشه 

سعی کن با آرامش رفتار کنی

اگه شوهرتم خوبه هم بچه بیار چرا نیاری 

ب حرف کسایی هم ک میگن شرایطت بده و نیار هم گوش نکن 

اینا خودشون از شوهر معتاد هم بچه میارن !

سنت میره بالا اونوقت خدایی نکرده نازایی میگیری 

یا حوصله ی بچه رو نخواهی داشت 

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰