2777
2789
عنوان

میخوام با گاز آبرمکن خودمو بکشم

2918 بازدید | 171 پست

دیگه از زندگی خسته شدم تحمل درد ندارم بریدم تا،فردا میخوام بچه هام رفتن مدرسه خودمو بکشم ،تا الانم به خاطر اونا موندم ولی اونام خدایی دارن 

شاید قسمت منم این بوده خدا میدونه درد دارم منو میبخشه مگه نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نمیبخشه 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بیشتر ببینید

این همه بچه زیز دست نامادری کشته شدن ندیدی

بخاطر بچه هات بجنگ

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

خدای نکرده بچه ها میان خونه 

چراغی 

لامپی روشن میکنند 

بلایی سرشون میاد 

می‌دونی آینده اشون کلا نابود می‌کنی

معلوم نیست چقدر زجر بکشن 

افسردگی 

سرخوردگی 

ازدواج ناموفق  

خداب نکرده بزهکار میشن یا اگر دخترن 

آدم های بد گولشون میزنن 

شما باید قوی باشی بخاطرشون عزیزم