2777
2789

خسیسن، میرن مسافرت سوغاتی نمیگیرن عروسی ما کادو ندادن تولدا کادو نمیگیرن کیکم که اصلا سفره هفت سین نمیچینن اصن من نمیدونم چرا ذوق هیچی ندارن ولی تا دلت بخواد از بقیه انتقاد میکنن خداروشکر شوهرم اینطوری نیس منم برام این چیزا مهمه چون شیرینی زندگیه، سر عقدم به دروغ مبلغ بیشتری از اونچیزی که داده بودن اعلام کردن، جلوی من و بقیه فحش میدن و سر شوخی میذارن، میری خونه مادرشوهر ظرفاش لنگه به لنگس و وسایل داغون رو هم نگه میداره ولی برای بقیه اگه اینطوری باشن یا حتی شیکم باشن از کوچکترین چیز ایراد میگیره😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم یه وقتا قابلمه میاریم سر سفره بعد تو بشقاب میکشبم عجیبه واقعا؟؟

چی بگم بعضی چیزا رو دیگه خیلی اینجا سخت میگیرن من خودم نه ولی مادر شوهرم قابلمه میاره بنظر من که چیز بدی نیس

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

و مورد اولی که عادیه 😐 لااقل توشهر ما که کاملا عادیه

لیوان خودش بوده دیگه دهنی که نیست

خدا خیرت بده واقعیت رو گفتی😉

نه عزیزم واقعیت میدونی چیه  این که تو یه خانواده چهارتا خواهربرادر اخلاقاشون باهم فرق داره حالا فکر کن یه استان همه شبیه هم باشن؟ نه آدما باهم فرق میکنن من گفتم تو خانواده ما و همسرم آره کباب همیشه هست حالا جدیدا گوشت گرون شده جوجه بیشتر درست میکنیم اما درهرصورت منقل باید روشن بشه 

حالا خیلیا هم تو‌ لرستان اینجوری نیستن و این بده؟ نه  

هرکسی یه جوریه دیگه ولی خب اکثریت کباب خور و گوشت خورن 

بعد خانواده عموهای خودم و پدربزرگم هیچوقت تو عمرم خونشون کوبیده نخوردم یا برنج ایرانی ندرست نمیکنن بس که خسیسن 

یه نفرم گفته بود آدم خسته میشه از کباب راست میگه من خودم این ایام عید دیگه حالم از بوی ذغال و کباب بهم میخورد واقعا خسته شده بودم

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

این چیز بدی نیستا

اتفاقا یه فرهنگ خوبه و هدفشون مهمون نوازیه

تو خیلی شهرهای ایران بخصوص شرق کشور اینجورین

قوری‌های گرون و زیبا برای این کار دارن

ضمنا برای هر دو نفر هم یه قندون میذارن

هدفشون هم اینه که مهمون هرقدر دلش خواست چای بخوره

من تو این فرهنگ بزرگ شدم

بعد که برای زندگی رفتم فلان شهر، دیدم تو فرهنگ شهر خانواده شوهرم یه دونه چای برام آوردن و بعدم استکان ها رو جمع کردن!! 

خب من دلم چای می خواست!!

بعدم یه دونه قندون کنار سینی بود. باید از توش یه دونه برمیداشتم و تا موقع سرد شدن چای تو دستم نگه میداشتم.

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
والا شما لرها ما رو کشتید کباب کباب ۱۳سالع کباب ندیدم ازتون حتی خود لرستان

من لرم ولی کباب خور نیستم خیلی دیر به دیر درست میکنم چون احساس میکنم خشکه...خانواده بابام هم همینطور ولی مثلا خونه پدر شوهرم در هفته ۴بار کباب میکنن ما چهارمحالیم اکثر مردم کباب خورن شما چطور ندیدین مستاجر شمالی و شیرازی ما تعجب میکردن

نه عزیزم واقعیت میدونی چیه این که تو یه خانواده چهارتا خواهربرادر اخلاقاشون باهم فرق داره حالا فکر ...

خب گلم من خودم لر نیستم ولی عاشق گوشت م و اکثر غذاهامم گوشت داره ولی حرفِ اون دوستمون خیلی ادعای گزافی بود بنظرم 🤭

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عین لجنزاره خونشون.یخچالشون عین فیلم آدمخوارا چرک میریزه.گازشونو فک کنم ده سال پیش تمیز کردن.روی هود ...

اصلا نمیتونستم این حرفتو نه هضم کنم نه باور .فکر میکردم لصلا این جور ادماوجودندارن مگ میشه یه نفر انقدر شلخته وپلشت.تااینکه یه جارفتم مهمونی دیدم بلههههه میشه....فقط دلم میخواست زودتر از اون خراب شده بیام بیرون.....وای اینا خودشون چجوری زندگی میکنن😟😟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
باور نمیکنم 😨😨😨😨😨😨😨😨

حق داری ، منم چون همچین چیزایی تو خانوادم نداشتیم وقتی اولین بار کاراشونو دیدم شوکه شده بودم حتی تو تایم نامزدی انقدر حرص خوردم وزنم 10 کیلو کم شد 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️