2777
2789
واااای گفتی اینام اختلال فووووق خودشیفتگی دارن همشون از دم اصلا نمیدونی وقتی میرن جلو آینه چه نگاه ت ...

خیلی خوبه که از هم تعریف میکنن

باورت میشه من همیشه فکر می‌کردم خیلی سبزه هستم و لاغرم و دستای درازی دارم که مثل چوب خشک میمونه و صورتم مثل خربزه میمونه چون خانوادم ها ت دارن همدیگه رو زشت و بد جلوه بدن 

بعد ازدواج آنقدر همسرم و خواهراش ازم تغریف کردن تازه دیدم چه هیکل قشنگی خدا بهم داده 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
مادرشوهرم می‌گفت زن نباید جلوی مرد دهنشو بازکنه وغذابزاره تودهنش،حتی وقتی توی جمع صحبت می کردیم حتما ...

آفرین منم زمان مجردیم تابو شکنی کردم الان اسممو گذاشتن مدافع حقوق زنان😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع سال تحویل هر کدوم یه طرفن انگار نه انگار سال تحویله ما خوددمون همه هر موقع میخواد باشه دور هم جمع میشیم اینا یکیشون رفته‌دکتر یکی تو حمامه یکی رفتع خربد یکی خوابه واسم عجیب بود اوایل 

دو اینکه هر کی گرسنش میشه میره واسه خودش غذا میکشه میخوره صبر نمیکنه بقیه بیان با هم‌بخورن! 

سه اینکه در روز ۱۰ بار بهم زنگ میزنن گزارش روز میدن چیکار میکنن چی خوردن کجا رفتن 

یه بار با خواهرشوهرم‌رفتیم سفر اون‌یکی خواهرش قشنگ‌روزی ۱۰ بارو زنگ‌میزد چند بارم این یکی زنگ میزد گزارش لحظه یه لحظه میدادن بهم‌

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
عجیب که هست موقع مهمونی. ولی اینکه اول برا خودشون میکشن و دامادشون بعد عروسا عجیب نیست؟ والا به مهمو ...

من واسه خودمون با قابلمه میارم و تو ظرف میکشم اول همسرم بعد بچه ها آخر خودم ولی مهمون اصلا حتما باید دیس باشه 

من گفتم عااااشق قورمه سبزیم اما تو فرهنگ لرستان اگه این غذارو به تنهایی بذاری سر سفره بی احترامیه ب ...

چقدر زندگی رو سخت میگیرین تو این گرونی 😅

بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم بیشتره چون کسایی رو که در خودش جاداد هیچوقت فراموش نکرد...خداوند هیچگاه توبه بدعتگذار (تفرقه انداز در دین و تفسیر آن به رای خود) را نمی پذیرد!!و هیچ کار خیرش پذیرفته  نیست.هرگونه زیاده روی و غلوّ درباره انبیا و به نوعی پرستیدن انبیا شرک است *کتاب معانی قرآن قرائتی

بیشتر ببینید

وایستادن بالا سر کسی که داره ظرف میشوره که ببینن خوب و تمیز میشوره یا نه 

مهمونیاشون با فامیل پدریشون فقط شب نشین سالی یکی دوبار بدون ناهار و شام ولی ازینکه مهمون زیادمیاد غر میزدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

غذاهای متنوع در حجم زیاد برای مهمانی، انواع سوپ و سالاد و دسر انواع فینگر فود خورشت ، کباب و تهچین ت ...

من واسه مهمونی که بار اول بیاد خونمون اینجوری تدارک میبینم یا مهمون غریبه و رودربایستی دار کلا سفره هامون برای مهمونی متنوع.هست

من واسه خودمون با قابلمه میارم و تو ظرف میکشم اول همسرم بعد بچه ها آخر خودم ولی مهمون اصلا حتما باید ...

خب برا خودمونی که قابلمه اوردن مشکلی نداره. من حتی با قسمت قابلمه آوردنش اونقدرا مشکل ندارم. با قسمت کردنش مشکل دارم. عروسا رو آدم حساب نمیکنه میذاره آخر. بابا ما مثلا مهمونیم اونجا. شوهرت و پسرات از خودتونن چرا اول برا اونا میکشی

خونه زندگیشون بو نمیده؟

عین لجنزاره خونشون.یخچالشون عین فیلم آدمخوارا چرک میریزه.گازشونو فک کنم ده سال پیش تمیز کردن.روی هود وآبگرمکن وکابینتا عین گریس سیاه وکثیف.کابینت ادویه ها چسبیده تهش.نمکدونای چرب.سفره ودستمال سفره های لول شده پر از چرک وکثافت.ظرف های شسته شده پر از آشغال .فرش هاشون بوی شاش میده.رختخوابا همه بوی شاش اصلا نمیتونی بخوابی.توالت پر از کثافت ....پیر شدم پیر.خدا هرچی آدم کثیفه نابود کنه چون اطرافیانشون دق میکنن

همش دوست دارن که پسراشون براشون خرج کنن ووظیفه پسر میدونن که حتی زن وبچه اش بی غذا ولباس باشن ولی به اینا برسن بعد جالبه ی جاری نفهم دارم چون شوهرش خیلی پولداره حتما این کارها میکنه وبقیه هم سعی میکنن مثل این باشن این رفتار باعث میشه اگه کسی پول ندا اونا باهش سر سنگین رفتار کنن