2777
2789
اینکه مادرشوهرمو جاریم ماکارونی یا الویه میخوان درست کنن با دست چنگ میزنن یه بار جاریم الویه درست می ...

من جات باشم اون چند قاشقم نمیخورم مستقیما میگم با دست همش زدی من دلم نمیکشه تعارفم باکسی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت بد ک زیاد دارن تا اونجایی ک کامنتا رو خوندم از هر ده تا موردی ک گفتن دوستان، ۹تاشو این قوم شوهر ...

وای خدایا این حجم از بی شعوری رو نمیتونم هضم کنم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عادت بد ک زیاد دارن تا اونجایی ک کامنتا رو خوندم از هر ده تا موردی ک گفتن دوستان، ۹تاشو این قوم شوهر ...

چه بیشعور من بودم دیگه غذا نمیخوردم واقعا بعضیا نفهمی رو از حد گذروندن

دختراشون حامله میشن قایم میکنند تا شش هفت ماه تا عروسا حامله میشن همه فامیل رو باخبر میکنن یعنی دختراشون چی میخان بزا که قایم میکنن بابا همه بچه دار میشن قایم کردن نداره حتی بچه سوم 

چه بیشعور من بودم دیگه غذا نمیخوردم واقعا بعضیا نفهمی رو از حد گذروندن

من خیلی کم رو خجالتی بودم 

الانم هستم اما یکم بهتر شدم.

همش استرس اینو داشتم ک اگه الان دست از غذا خوردن بردارم و ناراحتیم رو بروز بدم ،اونایی ک سر سفره هستن فکر میکنن من ی آدم بدبخت و نخورده ام ک ب خاطر گوشت قهر کردم😑😅چنتا لقمه رو با بدبختی خوردم و رفتم کنار.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
بقول شما میگیدهیکلش داغونه ،هیکل قشنگی نداره پس چرا میگید لج ما عروسارو در بیاره؟؟

ایشون احساس خود شیفتگی داره ،شوهرمم به شمیگه من خوشم نمیاد سینتو نشونم میدی ولی اون کار خودشو میکنه،منم از این کار خوشم نمیاد،ولب فک میکنه خیلی خوشگله

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لر بختیاری دورود

دوست منم  لر بختیاری

خیلی دعوتمون کرده

یبار خورشت ریواس

یبار خورشت کنگر

یبار قیمه حتی!

من دیدم ک ماکارانی رو با گوشت چرخ کرده گذاشته بود

اما گگگگگگووووشنتتتت و کببببباااابببببببببب ندیدم

۱۸ ساله دارم باهاش رفت امد می کنم وضعشوونم توپ

من مجردم ولی خواهرم ک ازدواج کرده ی چی از خانواده شوهرش برا هممون عجیب بود نه که بد باشه تازه و عجیب ...

والا شما لرها ما رو کشتید کباب کباب ۱۳سالع کباب ندیدم ازتون حتی خود لرستان

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40