2777
2789
🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤢🤮🤢🤮مرزای بی حیاییو بی بندوباری رو رد کردن دیگه

بله متأسفانه همینطوره 👌👌👌

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کله پاچه رو با برنج میخورن🤮

ابگوشت مرغ با نخود لوبیا درست میکنن🤮

خیلیم بی احساس و سردن مثلا دیر به دیر به هم زنگ میزنن یا رفت امد ندارن مگه کار واجبی باشه سالی یکی دوبار حال همو بپرسن ازشون بیزارم😔

اينا برا من عجيب بود 

وقتي ميرفتن مهموني مثلا ميزبان ميرفت اشپزخونه مهمون دلش ميخواست پا ميشد ميرفت و زير زبوني خدافظي ميكرد 

ميزبانم خيلي خونسرد ميومد و ميگفت عه فلاني رفت 

يا اصلا هفت سين و چهارشنبه سوري و غذاي شب عيدي و … هيچي رو نميدونن و مهم نميگيرن 

این شوهرش بیحیا بود ...خانواده هم باهاش اوکی بودن دیگه شوهرش خودشو جمع کرده ک از این شوخیای مضحک تاا ...

باز خداروشکر که شوهرش خودشو جمع کرده 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

اون چای گردوندن که خیلی چیز عادی هست!!!خب تو استکان خودشون می ریزند دیگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خانواده شوهرم چ زن چ مرد همشون ی جور عجیبی خود برتر بین هستن خیییییلی افاده این درحالی ک از نظر کیفیت زندگی معمولین

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خانواده ی شوهرم خیللللی بی حیان ، جوری که تا حالا یکی از کاراشونو توی خانواده ی خودم ندیدم مثلأ هر س ...

باور نمیکنم 😨😨😨😨😨😨😨😨

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

منم همینجوریم خیلی مقاومت میکنم که مامان صداش نکنم احساس میکنم لیاقت این کلمه رو نداره داستان ها با ...

موافقم منم به مادر شوهرم نگفتم مامان و نمیگمم 

کاری به بدی و خوبی ندارم اما هیچکس بجز پدر و مادر لایق نیستن بهشون بگی بابا و مامان

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی 

نمگیر ظرف رو پهن کردن لگن آب روش گذاشتن بچه زیر یکسال حموم کردن 

بعدم نمگیر رو نشسته همینجوری رو بند پهن کردن 😐

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
خانوم محترم شما مادرشوهر منو نمیشناسی من اصلن ادمی نیستم ک بخاطر چیزی ک ادم نمیتونه خودش انتخاب کنه ...

بقول شما میگیدهیکلش داغونه ،هیکل قشنگی نداره پس چرا میگید لج ما عروسارو در بیاره؟؟

عادت بد ک زیاد دارن تا اونجایی ک کامنتا رو خوندم از هر ده تا موردی ک گفتن دوستان، ۹تاشو این قوم شوهر ...

چطور روش شد چنین رفتاری، چقدر وقیح و بی شعوره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خانوم محترم شما مادرشوهر منو نمیشناسی من اصلن ادمی نیستم ک بخاطر چیزی ک ادم نمیتونه خودش انتخاب کنه ...

من درکت میکنم مادرشوهر منم ازین حرکات میکرد خیلی بدم میومد به شوهرم گفتم هروقت بدنشو نشون داد نگاه نکن یا اخم کن تا خجالت بکشه و خداروشکررررر به کل ترک کرد