2777
2789
یه توضیح کوچولو برای ساندویچ مرغ و کوکو پیتزایی می دی عزیزم. مرسی ازت.

مرغ پخته رو ریش ریش می‌کنی...بعد با پیاز قارچ سرخش کن رب هم بزن

کوکوپیتزایی..سینه مرغ رو نگینی ریز می‌کنی قارچ فلفل دلمه پنیر پیتزا میزنی دوقاشق آرد دوتا هم تخم مرغ بعد یک ساعت بزار یخچال استراحت کنه بعد سرخ کن مثل کوکو 

خیلی خوشمزه میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنگو پیتزای من یه بار درست کردم افتضاح شدشما چطور درست می کنید؟

من سینه مرغ نگینی فلفل دلمه قارچ پنیر پیتزا آرد دوتا تخم مرغ میزنم بهش یک ساعت میزارم یخچال بعد سرخ می‌کنی خیلی خوشمزه میشه 

برای مادر کارمندنظمنظمبرنامهبرنامه

واقعا همینه. برنامه ریزی واقعا کمک می کنه.
من ذاتا آدم منظمی نیستم. در کارم چرا و در زندگی شخصی نه.
ولی برنامه ریزی قبلی خیلی کمکم کرده در این سال ها. 

خدا عمرت بده چه نکته های خوبی گفتی. شما رو خدا برای من رسوند. یعنی مرغ رو وقتی تازه خریدی طعم دار می ...

بله جوجه و کباب تابه ای رو کاملا اماده میکنی و به اندازه یه وعده بسته بندی میکنی تو کیسه فریزر

اون پیازم برای قیمه قرمه ماکارونی و..‌ استفاده میکنم

چند نفر گفتن تهچین

من اینجوری درست میکنم

پیاز و مرغو تفت میدم گاهی هویچ رنده شده هم میزنم ادویه و زعفرون میزنم

بعد برنجو آبکش میکنم یذره زنده تر از حالت معمول ورمیدارم

و چون از بوی تخم مرغ تو برنج بدم میاد فقط ماست و زعفرون میزنم برنجو میریزم هم میزنم کف قابلمه روغن میریزم و از مایع برنج میریزم و بعد مرغو با بقیه برنج قاطی میکنم میریزم تو قابلمه

ممنون عزیزم. بعضی غذاها فریزریش خوب می شه و بعضی نه. مثلا فسنجون فریزری خوبه. ولی بله بیشتر غذاها تا ...

میگن غذای پخته رو فریز کنبد سرطان زا میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی