2777
2789
خواهش میکنم گلم.....من خوراک لوبیا رو اینطوری درست میکنم،بچهامم دوست دارنلوبیا رو از روز قبل آب کن ت ...

ممنونم ازت. چه پوره و لوبیای متفاوتی. اینجوری درست کنم شاید بهتر شد. 

ایشالله خانواده ی شما هم فعال و سالم باشند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من کارمندم البته مجرد اما روزهای تعطیل که خونه ام مواد پلو مخلوط مثل کلم پلو، هویج پلو، استانبولی، پلو گردو، پلو میگو، کشک بادمجون که بادمجونش رو از قبل سرخ یا کبابی میکنم آماده و بسته بندی میکنم یا واسه خورشت گوشتش رو نیم پز می کنم،میزارم توی فریزر وقتی صبح میرم سرکار میزارم از فریزر بیرون تا عصر که برگردم یخش وا رفته سریع آماده میشه.

ممنونم ازت. چه پوره و لوبیای متفاوتی. اینجوری درست کنم شاید بهتر شد. ایشالله خانواده ی شما هم فعال و ...

آره دستپختها متفاوته....ما اینطوری دوست داریم

نوش جونتون....حتما درست کن....غذایی هستش که اگه بمونه خوشمزه تر میشه،ماندگاریش تو یخچال هم زیاده ۲...۳ روز میمونه

عآره من نخوردم میشه بگی چطوریه

ببین عزیزم ما شیرازیا یه دوپیازه الو داریم، که دوتا پیاز با یه سیب زمینی هست که اول پیاز داغ میگیریم، بعد ادویه میزنیم بعدشم سیبزمینیای نگینی رو توش تفت میدیم، سرخ نمیکنیما ابپز میکنیم،

دوپیازه گوشت، پیاز و گوشت چرخی، بعد جدا سیبزمینی خلالی سرخ میکنیم و گوجه سرخ شده به گوشت اضافه میکنیم.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من کارمندم البته مجرد اما روزهای تعطیل که خونه ام مواد پلو مخلوط مثل کلم پلو، هویج پلو، استانبولی، پ ...

ماشالله بهت چه برنامه ریزی قشنگی داری.
من کلم پلو و هویج پلو .. پلو گردو.. پلو میگو اینا رو بلد نیستم.
یکم راهنمایی می کنی.

می تونم وقت گوشت می خرم یه مقدار گوشت تکه ای رو با پیاز نیم پز کنم و بگذارم فریزر. بعد برای خورشت های مختلف گوشت نیم پز رو بیارم و موارد خورشت رو بزنم. خوبه اینجوری به نظرت؟ 

آره گوشت چرخ کرده خیلی کار راه اندازه. دوپیازه گوشت چی هست؟

بالا توضیح،دادم گلم، کلا غذا فریز شده نخور، همش شبا یه دقیقه این غذاها اماده میشن، تازه من جوجه کباب و کبک رو تو مواد میزارم شب، عصر که اومدم نیم ساعت تو فر امادش میکنم. 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من چندین ایده ی خوب در تاپیک گرفتم. ممنون از همگی. الان باید برم. بعدا جمع بندی می کنم. یا توی همین ...

نگا من اگه دلم هوس غذای خاصی کنی مثلا کلم پلو یا مرصع پلویی چیزی، شب امادش میکنم.ولی اصلا غذا فریز شده دوس ندارم.

نگا من اگه دلم هوس غذای خاصی کنی مثلا کلم پلو یا مرصع پلویی چیزی، شب امادش میکنم.ولی اصلا غذا فریز ش ...

ممنون عزیزم. بعضی غذاها فریزریش خوب می شه و بعضی نه. 

مثلا فسنجون فریزری خوبه.
ولی بله بیشتر غذاها تازه اش خوشمزه تر و پر خاصیت تر هست. 

من هم دنبال ایده های ساده و سریع و سالم بودم.