2777
2789

خلاصه ی تاپیک

• ماکارونی
  • سالاد الویه
  • ساندویچ مرغ
  • پیتزا
  • ماهی با پلو
  • کوکو سیب‌زمینی
  • کوکو سبزی
  • عدس‌پلو
  • ماش‌پلو
  • پلو با لوبیای چشم‌بلبلی
  • املت
  • خوراک لوبیا
  • پوره سیب‌زمینی
  • کلم‌پلو
  • هویج‌پلو
  • پلو میگو
  • پلو گردو
  • خوراک بادمجان
  • کوکو پیتزایی
  • ته‌چین ساده با مرغ
  • ساندویچ مرغ مزه‌دار
  • مرغ مزه‌دار فریزری
  • پیاز داغ آماده
  • سبزیجات خرد شده فریزری
  • ذرت ایرفرایر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ساندویچ مرغ
پیاز را سرخ کنید. مرغ را تکه‌تکه کنید، نمک و ادویه بزنید. تفت بدهید و با نان مخلوط کنید و سرو کنید.

ذرت ایرفرایر
ذرت را در ایرفرایر بگذارید و بپزید.

مرغ مزه‌دار فریزری
پیاز، فلفل‌دلمه، ماست، ادویه، زعفران و آب‌لیمو را با مرغ مخلوط کنید. بسته‌بندی کنید و فریز کنید. برای مصرف، سرخ کنید و بخورید.

پیاز داغ آماده
پیاز را خلالی کنید. در قابلمه بریزید و بپزید. کمی روغن اضافه کنید. بعد از پخت، بسته‌بندی و فریز کنید.

سبزیجات فریزری برای کنار غذا
هویج، فلفل‌دلمه و کرفس را خرد کنید، مخلوط کنید و فریز کنید.

خوراک لوبیا
لوبیا را از شب قبل خیس کنید. بجوشانید، آبکش کنید. پیاز را سرخ کنید، نعنا و زردچوبه اضافه کنید. رب بزنید، تفت بدهید. لوبیا را اضافه کنید، مخلوط کنید. آب جوش و آب‌لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند.

پوره سیب‌زمینی
سیب‌زمینی را بپزید، پوست بکنید و بکوبید. پیاز را سرخ کنید، نعنا و زردچوبه اضافه کنید. با سیب‌زمینی‌ها مخلوط کنید و تفت بدهید. گوجه خرد شده، ماست و پیاز قاچ‌شده کنار آن سرو کنید.

کلم‌پلو
کلم را بخارپز کنید، سپس سرخ کنید. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز و ادویه قلقلی کنید و سرخ کنید. ترخون و ریحان خشک و آب‌لیمو اضافه کنید. برنج را آبکش کنید، لایه‌لایه با مواد بچینید و دم کنید.

هویج‌پلو
مرغ را بپزید و ریش‌ریش کنید. هویج را خلالی خرد کنید، بخارپز و سرخ کنید. مرغ، نخودفرنگی، زعفران و دارچین را با آن مخلوط کنید. لابه‌لای برنج بریزید و دم کنید.

پلو میگو
پیاز را خرد کنید. میگو را اضافه کنید و در تابه بپزید. سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید و سرخ کنید. همه مواد را با ادویه، شنبلیله خشک، گرد لیمو مخلوط کنید. با برنج آبکش‌شده لایه‌لایه کنید و دم بدهید.

پلو گردو
مرغ را مکعبی خرد کنید. با پیاز، زعفران، ادویه، نمک و گردو بپزید. با برنج لایه‌لایه کنید و دم بدهید. کمی زعفران لابه‌لای برنج بزنید تا رنگ زیبا بگیرد.

خوراک بادمجان
بادمجان را سرخ کنید. پیاز و سیر را رنده کنید، سرخ کنید. گوجه را خرد و با زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کنید. یک لیوان آب بریزید و بپزید. در آخر با گوشت‌کوب بکوبید.

کوکو پیتزایی
مرغ، قارچ، فلفل‌دلمه و پنیر پیتزا را ریز کنید. با آرد و تخم‌مرغ مخلوط کنید. یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس سرخ کنید.

ته‌چین ساده با مرغ
پیاز و مرغ را تفت بدهید. در صورت تمایل هویج رنده شده اضافه کنید. زعفران و ادویه بزنید. برنج را کمی زنده‌تر از معمول آبکش کنید. با ماست و زعفران مخلوط کنید. ته‌دیگ بریزید، برنج و مرغ را لایه‌لایه اضافه کنید و دم بدهید.

واقعا همینه. برنامه ریزی واقعا کمک می کنه. من ذاتا آدم منظمی نیستم. در کارم چرا و در زندگی شخصی نه. ...

من یه مادر شاغل و منظم دارم.

واقعا مرتب و منظم.

هم در خونه هم محل کار.

من خیلی با برنامه هستم اما منظم نیستم و تو این زمینه انگشت کوچیکه‌ی مامانمم نمیشم اما هرروز براش در تلاشم.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
بادمجون سرخ شده فریز کردم..بد شد..اصلا به مزاجم نمیسازه..چطوری روش خاصی داره؟

درود بر شما 

من خیلی کم میزارم سرخ بشه بعد با دستمال روغن گیر، روغنشو خوب میگیرم بعد میزارم فریزر طعمش تغییری نمیکنه

سیب زمینب نگینی سرخ کن بزار کنارگوشت چرخی و پیازتم سرخ کن بهش پوره گوجه و رب گوجه اضافه کن و بعد هم ...

انگار همون مایه ماکارونی خودمون!

آخه ما همین طوری سیب زمینی حبه ای خرد میکنیم

بچه بودیم میگفتن چغور پغور..

الان سرچ کردم واویشکا

نوشته نوعی غدای چغور پغور گیلانی