2777
2789

غذاهایی که خودم درست میکنم

مواد جوجه کباب تو حجم زیاد درست میکنم میزارم فریزر از سرکار برمیگردم میزارم تو ماهیتابه اخرای پختش گوجه هم میزارم کنارش تو همون ماهیتابه تا لباس عوض کنیم و... میپزه معمولا کته هم میزارم کنارش

مواد کباب تابه ای هم دارم

پیاز خلالی میکنم تو حجم زیاد میریزم تو قابلمه بپزه بعد اینکه اب انداخت یکم روغنم میزنم پخت بسته بندی میکنم

مخلوط هویج و فلفل دلمه و کرفس خرد شده فریز میکنم برای کنار مرغ و...

املت زیاد میپزیم

دیگه یادم نمیاد

زودپز خیلی کمک دستمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

غذاهایی که خودم درست میکنممواد جوجه کباب تو حجم زیاد درست میکنم میزارم فریزر از سرکار برمیگردم میزار ...

خدا عمرت بده چه نکته های خوبی گفتی. شما رو خدا برای من رسوند.
یعنی مرغ رو وقتی تازه خریدی طعم دار می کنی با مواد جوجه کباب و بعد فریز می کنی؟
این پیاز رو مدلی که درست می کنی و استفاده اش رو بیشتر رو می گی؟
مواد کباب تابه ای آماده داری یعنی چی؟ یعنی گوشت رو پیاز زده فریز می کنی؟ 

اسی چیزی فریز نکن گاهی مجبوری کالباس سوسیس تن ماهی املت استفاده کنی دمی گوجه هم راحت تره زرشک پلو ر ...

ممنونم عزیزم.. اون آخری که گفتی چی بود؟
خورشت بادمجان و کدو و گل  کلم ؟ همه ی اینا تو یه خورشت؟ با گل کلم چه طور خورشت درست می کنی؟

انواع پلوهای مخلوط عدسی ساندویچ مرغ کوکوپیتزایی ساندویچ هایدا(فک کنم البته )الویه کوکو سبزی..سیب زم ...

یه توضیح کوچولو برای ساندویچ مرغ و کوکو پیتزایی می دی عزیزم. 

مرسی ازت. 

ممنون ازت وقت گذاشتی و برام نوشتی. خوراک لوبیا سبز منظورته؟ توش چی داره؟ در مورد پوره ی سیب زمینی هم ...

خواهش میکنم گلم.....

من خوراک لوبیا رو اینطوری درست میکنم،بچهامم دوست دارن

لوبیا رو از روز قبل آب کن تانفخش گرفته بشه..لوبیا رو تو زودپز بریز بزار قشنگ بجوشه...وقتی جوشیدتو صافی بریز تا آب لوبیا ازش جدا بشه....حالا پیاز داغ کن...زرد چوبه و نعنا بریز تفت بده حالا رب بریز تفت بده...حالا لوبیاهارو بریز تو مواد و همبزن...حالا آب جوشیده ی کتری رو بریز توش به اندازه ی ۲.....۳ استکان....حالا ی کم آبلیمو...نمک ،فلفل سیاه بریز بزار چند تا قُل بزنه....خوراک لوبیا آماده است...بعضیها قارچ هم اضافه میکنن......سیر هم میتونی اضافه کنی...........

پوره ی سیبزمینی......سیب زمینیها که خوب جوشید،پوست کن....بعد با گوشتکوب،خوب بکوب،،،حالا پیاز داغ کن ،،ی کم زرد چوبه با نعنا تفت بده حالا سیب زمینیهای کوبیده شده رو به مواد اضافه کن....یکربع تفت بده...حالا پوره ی سیب زمینی آماده است....ی کم گوجه ریز کن بیار سر سفره ماست هم بیار...پیاز هم قاچ کن....میتونی بخوری ....منو بچهام اینطوری خیلی دوست داریم....نوش جون خودتو خانوادت🤗🌹🌷