2777
2789
ماشالله بهت چه برنامه ریزی قشنگی داری. من کلم پلو و هویج پلو .. پلو گردو.. پلو میگو اینا رو بلد نیست ...

کلم پلو: ما کلم برگ سفید میریزیم، اول کلم ها رو تقریبا درشت خرد کن بزار بخارپز بشه بعد یه کم روغن بریز روش بزار قشنگ طلایی بشه. گوشا چرخ کرده هم با پیاز و ادویه قلقلی کن تفت بده بریز روی کلم ها بهش ترخون و  ریخون خشک و ادویه و فلفل و کمی آبلیمو بزن برنج رو آبکش کن لایه لایه مواد رو بزار بینش بزار دم بکشه.

هویج پلو: سینه مرغ رو بپز ریش ریش کن، هویج هم خلالی برش بزن اول بخار پز بعد با کمی روغن تفت بده مرغ رو بهش اضافه کن با نخود فرنگی پخته شده، زعفرون و دارچین زیاد بهش بزن برنج آبکش کن بزار لابلای برنج بزار دم بکشه.

پلو میگو: دوبرابر خجم میگویی که داری پیاز خرد کن میگوها رو بهش اضافه کن درب تابه رو بزار تا کمی میگوها توی آب پیاز نرم بشن چون میگو زود سفت میشه. بعد سیب زمینی نگینی خرد کن کمی سرخ کن بریز روی میگوها ادویه و نمک و فلفل و کمی شنبلیله خشک و کمی گرد لیمو بزن بزار اگر آب داشت بزار کمی آبش کشیده بشه بزار لابلای برنج آبکش شده و دم کن.

پلو گردو: سینه مرغ رو مکعبی خرد کم با پیاز و زعفرون زیاد و کمی ادویه و نمک و گردوی خرد شده خوب بزار بپزه بعد لابلای برنج آبکش شده بزار و دم کن . من لابلای برنج هم زعفرون میزنم که زمانی که برنج رو میکشم توی دیس برنجم زرد رنگ باشه.

آره واسه گوشت همین کار رو باید بکنی 

[QUOTE=378761451]ماشالله بهت چه برنامه ریزی قشنگی داری. من کلم پلو و هویج پلو .. پلو گردو.. پلو میگو اینا رو بلد نیس 

شما بهتره پیاز داغ، سیر داغ، بادمجان سرخ شده، حبوبات فریز شده، سبزی کوکو بسته بندی شده، قارچ بلانچ شده، گوشت چرخی با پیاز تفت داده شده داشته باشی، اونوقت راحت می تونی ماکارونی بپزی، پیتزا با خمیر آماده درست کنی، کوکو سبزی و سیب زمینی ، آش رشته، خوراک لوبیا با گوشت چرخی، درست کنی، انواع قاطی پلو مثل استامبولی، عدس پلو، ماش پلو و....

ما مشهدیا یه رسم قدیم هم داریم قرمه گوشت گوسفندی، اینجوری با گوشت پخته و حبوبات پخته شده و سبزی ، راحت میشه حتی قرمه سبزی پخت.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی برام نوشتی. کوکو اسفناج قدیم درست می کردم. یادم رفته بود. مرسی یادم انداختی. تاس کباب چه جوریه؟

گوشت سیبزمینی مث ابگوشت عزیزم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ببین عزیزم ما شیرازیا یه دوپیازه الو داریم، که دوتا پیاز با یه سیب زمینی هست که اول پیاز داغ میگیریم ...

مرسی فهمیدم 

ما هم دوپیازه داریم که با همون سیب زمینی درست میشه دوپیازه گوشت هم منظورت همون واویشکا باشه فکر کنم 

ممنون عزیزم. بادمجان و گوجه رو یکم توضیح می دی چه طور می پزن؟ همین طور هم دمپختک؟

خواهش میکنم گلم بادمجونو سرخ کن یه پیاز رنده بزن سرخ کن خواستی یه حبه سیرم اضافه کن عالیه گوجه رو خرد کن همه روباهم مخلوط کن زردچوبه نمک فلفل بزن یه لیوان اب بریز بزار بپزه وقتی ابش تموم شد خاموش کن و هم بز و با گوشتکوب له کن مزه جون میده دمپخت مثلا سه پیمونه برنج‌ و دمپخت میکنی من داخلش گوجه میریزم میشه گفت دمی کوجه بعد زردچوبه و نمک بزن روغن و اب هم بزن بزار بپزه و درشو بزار و شعله رو کم کن اینم اسون و عالیه