2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الویه .ی قابلمه بزرگ خورشت درست کن ‌.بعد جداگونه بریز داخل ظرف .یکی رو سیب زمینی ‌‌یکی بامیه .یکی گل کلم ..یکی آلو .یکی کنگر ..بعد کلم پلو .شوید پلو ...لوبیا پلو ..قرمه سبزی .آش رشته .

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

سیب زمینی تخم مرغپیاز سرخ می کنم بعدش هم سینه مرغ تکه شده با ادویه و نمک و با نون خورده میشهماهی تو ...

چقدر رو ایر فرایر تاکید داری🤣🤣🤣🤣

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

من پسرم عدسی خیلی دوس داره.برای شام.پلو مخلوط هم کمتر وقت میگیره هم بچه ها دوس دارن

من شاید بد درست می کنم. بچه ام لب به عدسی نمی زنه. 

شایدم من بد درست می کنم.
سری پیش برنج و عدس رو با هم پختم. آخرشم یه ذره خامه زدم. یه جورایی شد سوپ عدس. اونو خورد. ولی عدسی معمولی رو نمی خوره.
چه قدر هم غذای سالمی هست. 

ممنون عزیزم. خوب شد گفتی. من این ته چینو بلد نیستم و هیچ وقت در لیست غذاییم نبوده. ولی خوب گفتی. بای ...

عدسی اگ بخوره تاس کباب عالیه

کوکواسفناج عالیه 

خورش سبزی سختهاما شدیدا پرخاصیته بخاطر لوبیا سبزی و گوشت..اش سبزی یا اش حلیم و..اینا خ پرخاصیتن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
مرسی عزیزم. من کتلت برام جز غذاهای سخت هست. شما آسون درست می کنید؟ چه جوری؟

غذایه سختی هست ولی چند روز میمونه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید
سالاد الویهکتلتکوکوسبزیماکارونیخوراک مرغخوراک لوبیاپوره ی سیب زمینی

ممنون ازت وقت گذاشتی و برام نوشتی.
خوراک لوبیا سبز منظورته؟ توش چی داره؟ 

در مورد پوره ی سیب زمینی هم یه توضیح کوچک می دی لطفا؟

عدسی اگ بخوره تاس کباب عالیهکوکواسفناج عالیه خورش سبزی سختهاما شدیدا پرخاصیته بخاطر لوبیا سبزی و گوش ...

مرسی برام نوشتی.
کوکو اسفناج قدیم درست می کردم. یادم رفته بود. مرسی یادم انداختی.
تاس کباب چه جوریه؟

فقط با سرخ کردن می پزه؟ باید سینه باشه؟مواد کباب یعنی آب لیمو و زعفرون؟

بزارتوتابه رژیمی خودش اب پس میده خوب میپزه بعدسرخش کن موادشم هرچه دوس داری بریزبچه من دوس داره