2777
2789
می خوام برای یک هفته ده روز برنامه ی غذایی بنویسم. می شه یه ذره کمک کنید؟ ممنونم ازتون.

منم لایک کن من هر دفعه میگم جمعه غذا آماده میکنم واسه فریزر ولی نمیتونم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انواع غذا هارو با گوشت چرخی درست میکنم، مثلا کباب تابه ای، برنج با کوفته ریزه، دوپیازه گوشت و...

جوجه تو فر و اینا هم درست میکنم اماده شدنش راحته

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سینه مرغ فیله کن مزه دار کن بذار فریزر ، بعد تو تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطون و سرخ کن سریع مرغ سوخاری داری 

هر خورشتی درست میکنی اندازه یه وعده هم فریز کن 

کوفته آماده کن همینجوری گرد گرد بذار تو فریزر فقط عصر که برمیگردی بنداز تو سس بپزه 

مرغ جوجه ای کن واسه ۱۰ ، ۱۵ وعده مزه دار کن ، تو ماهیتابه یا ایرفرایر عالی میشه 

ببین خانوم شما میتونی ازین ظروف فریزیری بگیری 

مواد غذایی رو روز جمعه به صورت نیم خام بپزی بزاری تو اون ظرفا با ادویه کنارش بزاری فریزر در طول هفته راحت دربیاری مستقیم بزاری تو قابلمه

مثلا دلمه دم نکشیده  رو بچینی تو اون ظرفا ماهی مزه دار شده کتکت نیم خام........کباب نیمه آماده مرغی که همه ادویه هاش و فلفل و پیازش آمادست 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم