2777
2789
عنوان

گرون فروشی کردن و هیچی نتونستم بگم

440 بازدید | 37 پست

تو ترمینال شرق جدید تهرانم و رفتم یه کیک ۱۵ هزار تومنی و یه بستنی ۱۵ هزار تومنی برداشتم، فروشنده برداشته پنجاه کشیده، بهش میگم چرا میگه اینجا ترمیناله!! به قول معروف همون سرگردنه! با یه قیافه پرووو، کاش سلیطه بودم ابروش‌رو می بردم.... مگه پول من مفته که اضافه برمیداری؟ حرومشون بشه...کاش وسیله ها رو برمیگردوندم... از دست خودم ناراحتم...رفتم ثبت گرون فروشی کنم آنقدر سایتش مزخرفه عملا نمیشه کاری کرد...

مردم چی جوری میتونن این پولارو بخورن؟؟؟؟؟؟

عصبانیم...باید سلیطه می بودم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اول قیمت میپرسیدی

روی جلد رو دیدم... من کلا هر هفته میرم میام... هفته پیش اینجوری نبود... دو تا مغازه طور داره اینجا... از هر دو تا خرید میکنم... بی شرف این بار اینطوری کشید..

چند وقت پیش هم شوهرم فرستادم بکم حلیم بادمجون برام بخره. یه ملاق حلیم خدا میدونه برامون کشید 110هزار ...

به خدا هر تیکه ای که از بستنی میخوردم انگار خار بود... مردم چطوری آنقدر دزد میشن اخه

همچین مواقع زرنگ باش بگو نمیخوام پولم را پس بدید ....حالام دیگه فکرشو نکن .این ی مورد از خدانشناسی ه ...

دقیقااا، باید زرنگ می‌بودم... بعدش که اومدم بیرون یه خورده فکر کردم گفتم چرا من پس ندادم پولم رو نگرفتم... چرا گذاشتم بهم ظلم کنن و زور بگن...

عیب ندارد ولی دفعه بعدی اگر باشه بهتر عمل میکنم

باید تهدیدش میکردی که زنگ میزنی تعزیرات

همین دیگه آنقدر بی زبونم...نمیتونم از حق خودم دفاع کنم... طرف پرو تر و حق به جانب تر میشه... از این می سوزم... چی جوری سبک شکایت کنم شماره تماسی هست؟ رفت تو سایت نتونستم ثبت کنم

تو جاده چالوس ساندویچ اماده خریدم قیمت زده بود 70 من چند تا خریدم نزدیک صد اضافه کشید گفتم چرا زیاده ...

همین دقیقاااا...قیمت یه چیزی میزنن... مبلغ یه چیز دیگه میکشن... خب منی که دو ساعت دارم قیمت‌ها رو نگاه میکنم حتما هزارتومنم برام مهمه....