2777
2789

من یذره با هاونگ کوبیدمشون که پودر بشن 

اما خیلی سفت یودن زدم تو نت که تو همین سایت همه گفته بودن سمی میشه

واقعیت داره؟

الان دیگه گذاشتمشون تو پلاستیک ولی پودرشون نکردم دیگه البته ی مقدارش پودر شده و با  بقیه سیاهدانه ها قاطی شده مشکلی پیش نمیاد ک؟

فکر کنم بعد از آسیاب کردن دوسه روزه باید مصرف بشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم سمی میشه

یکم کوبیدمشون فقط دیدم سفتن زدم تو نت ببینم چطوری آسیاب میشه ک تو همین سایت همه گفته بودن سمی میشه

همشون سالمن ولی یکم پودری ام قاطیشون شده 

عیب نداره یعنی؟

برای چه کاری میخواستی که پودرش کردی

پودر نکردم یکم کوبیدم دیدم سفتن زدم تو نت که گفته بودن اینکار باعث سمی شدنش میشه 

برای برص دکتر طب داده گفته روزی یک چهارم قاشق اش را با نصف قاشق عسل مخلوط کن بخور

منم شنیدم اسفند و سیاهدانه نباید پودر بشن چون سمی میشن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
نمیدونستم سمی میشهیکم کوبیدمشون فقط دیدم سفتن زدم تو نت ببینم چطوری آسیاب میشه ک تو همین سایت همه گف ...

باید با عسل و..قاطی بشه

اگرم قاطی نکردی تو یچیزی بذار که هیچ هوایی داخلش نره

ولی اولی بهتره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
باید با عسل و..قاطی بشهاگرم قاطی نکردی تو یچیزی بذار که هیچ هوایی داخلش نرهولی اولی بهتره

همشون سالمن پودرشون نکردم

ولی خب یکم که کوبیدمشون بعضیاش پودر شده بود و مخلوط شد با سالما

دیگه سمی نیستن بنظرت؟🥲

همشون سالمن پودرشون نکردمولی خب یکم که کوبیدمشون بعضیاش پودر شده بود و مخلوط شد با سالمادیگه سمی نیس ...

عزیزم همشونو با عسل قاطی کن تا خیالت راحت تر بشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

اسی من مامانم رفت طب سنتی گفت اینو بخوره

سیاهدانه و عسل و ی چیز دیگه دقیقا اسیاب شده

ولی چیزی درمورد ۳ روز مصرف و سمی و اینا نگفت

فکر کنم اون ترکیبو باید بدونی 

به‌زودی‌قراره‌‌به‌هدفم‌برسم:)))*                                      "هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"