2777
2789
عنوان

بچمو دو روزه ندیدم گذاشته خونه مادرش که نتونم ببینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 7034 بازدید | 195 پست
شوهرم خبر مرگش سمت و جایگاه حساس داره خیانتشو باید خفه خون بگیرم

عزیزدلم

شما بگو پدرت بفهمه فقط

میدونم فهمیدم چیکارس

باهاش در نیوفت اصلاااا لج نکن قانون دست اوناس ادمو میزنه زمین و بچه رم نمیزاره ببینی فقط نرمش کن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
شوهرم خبر مرگش سمت و جایگاه حساس داره خیانتشو باید خفه خون بگیرم

پس از این طریق تهدیدش کن یه چیزی بکن ازش بچه رم بگیر اتفاقا الان آبروی اون تو مشت شماست

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه موقعیتی از نظر کارش اگه میگی که ایشون خودش وقتی داشت گ ... میخورد لابد به اینجام فکر کرده دیگه به ...

آره لجن همش میگه حیثیتم خودش رفته دنبال کثافت کاری فکر حیثیتش نبوده 

افسوس بر آرزوهای رفته بر باد 

پس از این طریق تهدیدش کن یه چیزی بکن ازش بچه رم بگیر اتفاقا الان آبروی اون تو مشت شماست

آره الان افتاده به دست و پا میگه با ماشین میگم زیرا کنن میگم تصادف کرده

مگه شغلش چیه ؟

الکی داره تهدیدت می‌کنه 

هیچ غلطی نمیتونه بکنه

درضمن مردا هیچ وقت نمیتونن بچه بزرگ کنن آخر میاره میده بهت

عزیزدلمشما بگو پدرت بفهمه فقطمیدونم فهمیدم چیکارسباهاش در نیوفت اصلاااا لج نکن قانون دست اوناس ادمو ...

بابام پشت سرش نماز میخونه الان میگه تقصیر تو بوده که رفته خیانت

تمام پیام های تهدیدشو نگهدار هرچند اگه برش داشته باشه کار شما سخت میشه همینجوریشم تو این مملکت کوفتی حق رو به مرد میدن ایشون که میگی موقعیت خوبم داره 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
مگه شغلش چیه ؟الکی داره تهدیدت می‌کنه هیچ غلطی نمیتونه بکنهدرضمن مردا هیچ وقت نمیتونن بچه بزرگ کنن آ ...

مادر عفریتش و دوتا خواهر سن بالا داره میده به اونا

تهدیدش کردم صیغه نامه رو استوری میفرستم برا پیجای خبری میگه میدم بکشمت میگم تصادف کرده

بگو قبلش آبروت رفته

چه به درد نخوره شوهرت

جا غلط کردم اینارو میگه

اگه طلاقم نمیتونی بگیری تهدیدش کن یه خونه مستقل و ماهیانه پول بده گم شه بره. بهشم بگو این مدارکو فرستادم واسه به فرد امین که اگه بهلایی سرم اومد و نبودم اون پخش کنه

بابام پشت سرش نماز میخونه الان میگه تقصیر تو بوده که رفته خیانت

اگه بنظرت میتونی بچه رو بگیری جدا شو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
تمام پیام های تهدیدشو نگهدار هرچند اگه برش داشته باشه کار شما سخت میشه همینجوریشم تو این مملکت کوفتی ...

آره حریفش نمیشم تو دادگاه میدونم