2777
2789

خودم:

سرطان بدخیم و متاستاز مامان قشنگم

شوهرم که اختلال شخصیت نارسیسیست داره و همش الکی قهر و دعوا و فحش میده

مامانم مشکل روحی شدید داره و بخاطر همین بابامو اذیت میکنه که نمیتونم بگم چجوری!ولی خیلی بد که بگم باور نمیکنید

ازون طرف مامانم برا اینکه صلاحمو میخاد یواشکی به شوهرم ی چیزایی میگه که برا زندگیم خیلی بده و هرچی بش میگم نکن گوش نمیده. مثلا ب شوهرم میگه زنت روانیه ببرش دکتر یا میگه اندام زنت لاغره بش بگو غذا بخوره و منو از چشم شوهرم میندازه یا مثلا میگه به حرف زنت گوش نده پولاتو بذار بانک فلانی(من) بچه ست!😕😕😕😕 تو دوس داشتن مامانم شکی ندارم خیلی بهم وابسته و عاشقمه و فک می‌کنه این کاراش ب صلاحمه!

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

وسط یه مشت روانی گیر کردی

شوهرتون حتما حتما ببر روانپزشک وگرنه نابود میشی افراد خودشیفته ادمو تا مرز مرگ میبرن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی بگم عزیزم...

درد هر کس واسه خودش بزرگه

خدا مادرت رو شفا بده هم روحی هم جسمی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

شوهرم بیکار شده از قبل عید رفته راه دور دنبال کار 

۴۰روزه هزاری درامد نداشتیم

هر جا میره برای کار نمیگیرنش بخدا کمک اشپز هر جا بگین حتی کار حمالی ولی نگرفتنش ، خیلی ناراحتم

حتی عید هم منو دوتا بچه تنها و چشم انتظار بودیم زنگ بزنه کار پیدا کردم ولی اردیبهشت سد ولی هنوز شرمندیم

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

راستش با اینکه کم مشکل ندارم اما به نطرم قشنگ تره که چیزای مثبت زندگیتو بشماری

منم پسرم یه بیماری داره که اگه بخام برم تو فکرش دیوونه میشم، مادرم مسنه و تقریبا زمین گیر شده، و... اما خدا رو شکر که استطاعت مالی دارم، همسر مهربان دارم، خانواده ی دوست داشتنی دارمو....