2777
2789
عنوان

بیاید از دیدن ج‌‌ن بگم براتون که خودم تجربه کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 36 پست

خب خب

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشمم خورد به بالای اجر دیدم دوتا چشم سبز و قرمز اصلا یچیز عجیب زل زده بود بهم پلک زدم نرفت من خشکم زده بود تنها چیزی که حس میکردم صورت خیسم از اشک و برخورد قفسه سینم به گردنم بود از ترس

کاربری داده شده به من کاربر جدیدم🙏🏼

پسر داییم تا دید من زل زدم و دارم گریه میکنم سریع داییمو صدا کرد منم به خودم که اومدم جیغ زدم و سگ ول کردم دویدم سمت مامانم اصلا حالم خوب نبود

داییم اینا دویدن رفتن تو خونه همه جارو گشتن هیچی نبود فکر میکردن معتادی چیزی رفته داخل من دیدم ترسیدم 

آقا من تا دو روز مریض شدم تنها نمیتونستم بخوابم همه چی برام سنگین بود انگار تو هوا تحت فشار بودم تو خواب یهو میپریذم کل تنم خیس می‌شد خیلی تجربه بدی بود