2777
2789

آقا داستان از اونجایی شروع میشه که ما ۱۵ ساله بودیم و یه روز رفتیم باغ فامیل که یه خونه داغون توش بود مال دوره شاه در و پیکر نداشت و افتضاح بود 

بیاید بگم

کاربری داده شده به من کاربر جدیدم🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به خدایی که میپرسم دارم راست میگم شاید باورتون نشه میگم خودم میترسم

منو دختر داییم رفتیم تو اون خونه که یه راه روی تنگ داشت به سمت بالا خدایی خونه خوشگلی بود اما من میرفتم داخل انگار اکسیزن کم می‌شد

چندتا عکس گرفتیم و دختر داییم گفت به جایی دست نزن کثیفه منم لجباز رفتم با لگد در حموم رو که انگار مهر و موم شده بود باز کردم

آقا نگم براتون ما لگد زدیم این دره باز شد که کاش نمیشد دوتا سه تا کلاغ مرده افتاده بود من که جفت کردم میخواستم همونجا فرار کنم اما بازم میگفتم خونه قدیمیه پنجره بزرگه حتما اومدن خوردن تو در و دیوار مردن

از اونجا به بعد من رفتم پایین دیگه نرفتم داخل خونه پنجره حموم به سمت جایی که ما بودیم یه پنجره بزرگ داشت که بینش اجر چیده شده بود

من کلا حس بدی داشتم اون روز 

من و پسر داییم و سگش داشتیم قدم میزدیم جلو خونه رسیدیم گفتم بیا عکس بگیریم سه تایی 

آقا این سگ بنده خدا زل زده بود به اونجا سیخ وایساده بود

من دوربین و روسن کردم برگشتم ببینم سگه چشه چشمتون روز بد نبینه