2777
2789

ایا دعانویس ها واقعی هستن؟ بله واقعی هستن و به دو دسته شیاد و دعا نویس تقسیم میشن، شیادها با هوش روانشناسی شمارو تخمین میزنن و واستون سرکتاب باز میکنن، مثلا بگی با شوهرم اشتی میکنم با توجه به چیزایی که خودتون میگیرد جواب میدن و شیادن و دروغگو هستن.

اما دعا نویس های واقعی از موکل کمک میگیرن و اونا بهشون درباره شما حرف میزنن، برای مثال بهشون بگی شوهرم خیانت میکنه موکل بررسی میکنه جوابشو بهتون میده.

آیا دعانویس ها همشون خوب هستن؟ خیر به هیچ وجه. همه دعانویس ها از موکل استفاده می کنن و اجنه هیچ گونه خیرخواهی نسبت به انسان ندارن، دشمن قسم خورده ما هستن و دروغ زیاد میگن، مثلا سه تا خبر درست بهت میگه، یکیشو شیطنت میکنه دروغ میگه به دردسر میندازت. اگر برات کوچکترین کاری انجام بدن یه چیزی ازت میخوان. برای همین میگن پیش دعانویس نرید درسته پول میدید اما پای اونارو به زندگیتون باز می کنید.

سوال دارید بپرسید تا جای ممکن جواب میدم

آیا دعا و طلسم واقعیه؟ بله واقعی اما تاثیرگذاریش بستگی به اعتقاد شما داره، اگر ترسو باشید و کثیف باشید، حرف ببر بیار باشید، گناه زیاد گردنتون باشه خیلی تاثیر میذاره روی شما. اما اگر واقعا نترسید ازشون، قوی باشید، انرژی شما بالا باشه و فقط و فقط از خدا کمک بخواید هیچی روی شما تاثیر نمیذاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست پدرم فرهنگی باز نشسته هستن کتاب های پدرش رو داره من هرسری پیشش سرکتاب باز می کنم بعدش مشکلم حل میشه بار آخر تمام خصوصیات همسرم‌دقیق گفت .میدونم آدم خوبی اهل موکل اینجور چیزا نیست پولی هم دریافت نمی کنه

خب پس بدون مراجعه به دعا نویس چطور میشه طلسم و دعا رو باطل کرد؟

با دعا و قرآن. شما هر روز توی خونه بقره پخش کن. خودت انرژی درمانی کن. اگر پیش طلسم نویس بری که مثلا باطل کنه برات، اثر اون دعا چندین برابر میشه چون سد دفاعی خودتو ضعیف میکنی

من يه مدته خيلي تو سرمه برم باشوهرم 

ايني كه ميگن شهرش باما فاصله داره 

و خب مبالغ خيليي بالايي ميگيره 

ولي نميدونم چرا ميخوام امتحان كنم البته نه كه بي مشكل باشم دارم اتفاقا زيادم دارم اما تا حالا اين راهو امتحان نكردم 

از طرفيم ميترسم 

چند نفر بهم گفتن طلسم داري خدا لعنت كنه كسيو كه گره ميندازه 

انقد برای زندگی من جادو حنبل کردن شدم یه افسرده ،تاجایی که وجودشان رو حس می کردم تو خواب و بیداری ،طوری که موهام سفید شدن ، تا اینکه با سایت دایی ابراهیم آشنا شدم و متوجه شدم همش به خاطر سحرهایی که برام زدن پاشون به زندگیم باز شده